Onur Yilmaz
Berlin Panteri
- 24 Aralık 2008
- 39.719
- 5
- 1.588
Cuma gününe ne kaldı şurada veya UEFA'ya kadroların bildirilmesine..? Sinir bozucu
Sen neden hep cuma diyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cuma gününe ne kaldı şurada veya UEFA'ya kadroların bildirilmesine..? Sinir bozucu
Besiktas´a yenilirsek ilk kopma gerceklesir. Antalya´dan bagimsiz söylüyorum bunu. Antalya galibiyeti zaten sart.
ne olacak böyle ya
Hocam ben bir an önce uefaya kadro bildirim günü gelsin diye bekliyorum.
Çünkü mutlaka bitirmeleri lazım brumayı ozamana kadar. Yoksa taraftar toparlanıp eylem kararı almalı. Floryaya gidelim eylem yapalım.
Sen neden hep cuma diyorsunPazartesi iste. Lig icin transfer yapacak degiliz herhalde
Tamam hadi baskın yapalım
1-Emre Çakır
Te Allahım ya
© tapatalk ©
ama hocam bu işleri artık taraftarın devralması lazım.
Ne yalan söyleyeyim sevilla'da oynarken hayrandım bu adama uçan kanat tabirini karşılardı her türlü o dönemlerinde şimdi durumu ne hiç bilmiyorum.yanlış hatırlamıyorsam fenere karşı da iyi yardırmıştı.tabi bununla birlikte ispanyol oyuncuların bizim ligte iş yapabileceğine hala inanmıyorum
uzaya mekik mi fırlatıyosun![]()
Ne yalan söyleyeyim sevilla'da oynarken hayrandım bu adama uçan kanat tabirini karşılardı her türlü o dönemlerinde şimdi durumu ne hiç bilmiyorum.yanlış hatırlamıyorsam fenere karşı da iyi yardırmıştı.tabi bununla birlikte ispanyol oyuncuların bizim ligte iş yapabileceğine hala inanmıyorum
Ahmet İlhan'ı falan alacağımızı düşünüyorum da ondan.
Aydın da olabilir.