Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Panikte olanlar cok konusur. Adnan Polat da cok konusurdu son dönemlerinde.

Sunu yapacaktik da böyle oldu, böyle olunca söyle oldu vs. Gidisat iyi degil. Hep söylüyorum zaten.

çıktı kampa yetişcek dedi transfer , sonra yeni yönetimi işaret etti en son geldi ab kuralı dedi sonra lig başına yetişcek sezon başladı hala bişey yok uefaya liste verilcek biz hala şunu yollıyalım bunu alalımın peşindeyiz , birde iddaası bizi ilk 10 kulüp arasına sokmak kusura bakmasın ama başkan boş konuşuyor şu anda bir muhalefet edindi son seçimde ve onlar sessiz kalıyor inş öyle kalırlar takımın huzurunu daha da bozmazlar ...

İlk 5 hafta için 11 puan iyidir arkadaşlar bunu herkes biyorda işte işimize gelmiyor bende dahil..

Ünal Aysala yakışmayan bir transfer dönemi oldu. Bahaneler, berbat planlamalar, hoca'nın transfer baskısı yapması. Tam bir Adnan Polat transfer dönemi oldu.

not: Oyuncu kalitesi'den bahsetmiyorum Adnan Polat dönemi derken.

---Bruma----Wesley---Muniain---

---------Burak/Drogba-----------

Ah yabancı sınırı.

Melo: Dürüst olmam gerekirse, aklimda burda iyi oynayip Italya´ya dönmek vardi. Ama zaman gectikce buraya cok baglandim

Sorarlar adama: Yabanci kisitlamasi yüzünden Di Maria´yi almiyorsun öyle mi? Madem Di Maria´yi alacak paran var, niye Arda´yi almiyorsun?

Bence hikaye anlatiyor Baskan. Bu sene cuvalladigi icin bahanesi de yabanci kisitlamasi.

Zaten mesele orada Di Maria ile ilgileniyoruz madem demek ki takımın kanatında bir sorun olduğunu anlamış bizim yönetim bu sorunu sadece yabancıyla çözmen gerekmiyor ki yabancı kontenjanını bahane ediyorsun. En kötü ihtimal Arda-Gökdeniz-Mehmet Ekici-Gökhan Töre-Erkan Zengin gibi adamları alırsın bu soruna geçici bir çözüm bulursun. Madem yabancı olayını çok düşünüyorsun Ömer Toprak-Serdar Taşçı'yı alır Chedjou'yu almazdın. Yönetim bu sezon transfer konusunda şuan kralını da alsalar futbolda ve basketbolda sınıfta kalmıştır. Tek bir Coentrao transferi bile yapsa şuan oynamaya çalıştığımız 4-3-1-2'yi tamamlayacak bir transfer yapmış olur ama her zamanki gibi bahaneler.

puana değil oyuna kızıyor miilet sistemsizliğe sol bek kanat eksikliğine 4-3-1-2 gibi saçma sapan sisteme kızıyor

Oyun işini geçen yılda yapamıyorduk ben hep söylüyorum ama kötüyken kaybetmemeyi öğrendik hemde en zor deplasmanlarda.. Hayırlısı bakalım bi sistem oturtmak lazım artık habire değiştiriyoruz..

Bu yılın transfer bütçesinin çoğunu zaten biz geçen lig arasında harcadık.Bunun herkes farkında ama doymuyorsunuz.Bu takımın yıllardır süregelen kocaman bir borç probleminide herkes biliyor.Sorun transfersizlik değil bu takım bu kadar kötü top oynamamalı.

Bu yılın transfer bütçesinin çoğunu zaten biz geçen lig arasında harcadık.Bunun herkes farkında ama doymuyorsunuz.Bu takımın yıllardır süregelen kocaman bir borç probleminide herkes biliyor.Sorun transfersizlik değil bu takım bu kadar kötü top oynamamalı.

kanat ve sol beki olmayan bir takım ama

Salih Uçan'ın babasının Aziz Yıldırım ile bir görüşme yaptığı ve "Salih'in yeterli forma şansı bulamadığı için mutsuz, takımdan ayrılmayı düşünüyor." dediği iddia ediliyor.

Aslında Fenerbahçe'nin Avrupa'dan men cezasını kullanarak Salih'i alabiliriz. Salih hayatını Fener'e adamış biri değil ve eğer genç yaşta Avrupa'da kendini göstermek, kendini dünyaya tanıtmak istiyorsa bize gelmek isteyecektir. Zaten daha 19 yaşında, bence Hamit'in pozisyonuna da alışır. Kanatsız oynuyoruz zaten orta sahanın sağında Hamit'ten çok daha yararlı olacağı kesin.

İlk 5 hafta için 11 puan iyidir arkadaşlar bunu herkes biyorda işte işimize gelmiyor bende dahil..

Abi Tabiki iyidir 5 hafta için 11 puan fakat rakiplerin oynadığı oyunu görüp onları orda yenememek buyuk avantajı tepmek ve bu sene emin olunki gecen seneki gibi olmıcak biz fırsatları iyi kullanmamız lazım yoksa millet tepmicek

Niye Nani, Coentrao Brumaların peşine düşüyoruz ozaman?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt