Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay anasını Tottenham harbiden Eriksen'i almış.Hay ben böyle işin.Ne tip bi kulüp.

Normalde Eskişehir ve Bursa deplasmanı zaten her sene bize ters geliyor 1 puanda o kadar önemli değil ama biz fikstür çekildiğinde sevinmiştim Eskişehir'de Bursa'da yeni teknik adamla olduklarından sezon başında hazır olmazlardı ki o kadar hazır değillerdi ama biz hiç hazır değilmişiz lige ne kafa olarak ne oyun olarak 3 haftadır o çıkıyor ortaya.

Ters geliyor falan bi yere kadar aga Hadi derbilerde anladık deplasmanda kötüyüz tamam hadi ona Eyvallahda Bursayı Eskisehiride bi zahmet yenelim yani deplasmanda tamam hersene olmaz ama 5-6 senede 1 kerede olmasın

Artist de o yüzden. Açıkçası saygısız. Takım arkadaşlarına ve kulübe saygısı yok. Katar takımı sanmış bizi.

Afrikalı topçuların çoğunda bulunan "kafa problemi".

Edit: İlk mesajında görüntü yoktu, Drogba'ya ithafen yazdın sandım :)

o maç oynanırken drogba çindeydi, sen ne konuşuyosun

bizim başkan boş konuşmayı seviyor maalesef bir insan hergün basına konuşur mu ya yok böyle bişey kurumsallaşma diyip duruyor sonra hergün basına açıklama yapıyor basın sözcüsü onun kadar konuşmuyor takımda ...

Panikte olanlar cok konusur. Adnan Polat da cok konusurdu son dönemlerinde.

Sunu yapacaktik da böyle oldu, böyle olunca söyle oldu vs. Gidisat iyi degil. Hep söylüyorum zaten.

Niye ilgilendin o zaman?

O değil de acelemiz yok acelemiz yok zamanımız çok diye diye işi son dakikalara bıraktılar. Yönetimler gelip geçiyor ama şu son dakikaya bırakma işi bir türlü bitmiyor. Başkan kendi söylemedi mi yabancı kontenjanı olmazsa bile B planımız var gerekeni yaparız diye hani B planı nerede? B planını yapmamanın sebebi nedir acaba?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=vSUyL_YptfE[/media]

Şu maçta Amrabat'a neden fırça çektiğini hiç anlamadım...Topu kaybetti Amrabat yoktan var etti..

Umut'un attığı gol...

12:26

Sallama, o Burakın görüntüsü'nün öncesinde Amrabat asıl Burak'a niye pas atmadın diye fırça çekti Burak'ta cevabını verdi bu görüntü'de. Ama özetten özete takımı takip edersin bilemezsin bunları.

Abi topu rakip sahaya taşıyacak patlama gücü olan gerçekten çalım atmayı bilen Bruma gibi bir genç adamı izlemek istiyorum ya!

Amrabat gibi topla giderken güreşen rakibine çelme takan kanat istemiyorum ya kanat oyuncusu rakibe kart gördürür bu kendi kart yiyor ya..

Böyle tezat bir iş mi olur!

Gerekirse Chedjou da otursun ama Bruma tarzında bir adam oynasın abi..

Bu Amrabat Kayseri'de böyle değildi.Ayrıca ceza sahası dışından gollerde atıyordu.

Demek ki Anadolu takımından her kim olursa olsun yabancı futbolcu almayacaksın.

Şimdiye kadar Anadolu'dan gelipte büyuk takımlarda başarılı olan yabancı hatırlamıyorum.

O değil de acelemiz yok acelemiz yok zamanımız çok diye diye işi son dakikalara bıraktılar. Yönetimler gelip geçiyor ama şu son dakikaya bırakma işi bir türlü bitmiyor. Başkan kendi söylemedi mi yabancı kontenjanı olmazsa bile B planımız var gerekeni yaparız diye hani B planı nerede? B planını yapmamanın sebebi nedir acaba?

Sorarlar adama: Yabanci kisitlamasi yüzünden Di Maria´yi almiyorsun öyle mi? Madem Di Maria´yi alacak paran var, niye Arda´yi almiyorsun?

Bence hikaye anlatiyor Baskan. Bu sene cuvalladigi icin bahanesi de yabanci kisitlamasi.

ya bu sene dogru düzgün transfer yapmadık zaten ardayıı neden almıyoruz parası neyse verelim fener bunca zorluga ragmen 30 milyon harcadı

Bu Konya'nın kalecisi böyle oynarsa alıp giderler vala o nasıl kurtarışlar öyle adam king..

Ters geliyor falan bi yere kadar aga Hadi derbilerde anladık deplasmanda kötüyüz tamam hadi ona Eyvallahda Bursayı Eskisehiride bi zahmet yenelim yani deplasmanda tamam hersene olmaz ama 5-6 senede 1 kerede olmasın

Tek sebebi var bence ders almasını bilmiyoruz 3 yıldır sürekli kötüye giden bir oyun var ama aynı şekilde iyiye doğru giden de başarı biz sadece başarıya takılıp oynadığımız kötü oyundan kaybettiğimiz puan kayıplarından ders almıyoruz nitekim kendini tekrarlıyor. Fatih Hoca ve oyuncular ilk geldiklerinde her deplasman beraberliğinde kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin buradan 1 puan almak iyidir diyordu şimdi de aynı diyor konuşmalardan bile anlarız hiç ders almadığımızı herkes yine başarılı olalım da nasıl olursak olalım derdinde ama nereye kadar bakalım bir gün ders almak zorunda kalırsak ne olacak bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt