Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi topu rakip sahaya taşıyacak patlama gücü olan gerçekten çalım atmayı bilen Bruma gibi bir genç adamı izlemek istiyorum ya!

Amrabat gibi topla giderken güreşen rakibine çelme takan kanat istemiyorum ya kanat oyuncusu rakibe kart gördürür bu kendi kart yiyor ya..

Böyle tezat bir iş mi olur!

Gerekirse Chedjou da otursun ama Bruma tarzında bir adam oynasın abi..

Aynen CALIM atacak bir tane adam yok bizde :(

Arsenal feneri dagitirken resmen zevkten 5 kose oldu adamlar ne guzel oynuyor rakibin ustune gidip calim atmalar vs vs

Galatasaray Başkanı Aysal, transferi değerlendirdi. "Real Madrid'den Di Maria ve Coentrao ile ilgilendik ama yabancı kısıtlamaları nedeniyle transferler gerçekleşmedi" dedi.

sporx, yeni gördüm

814254_Galatasaray_SK.jpg

Ah yabancı sınırı...

Quaresma'mı av ovvv demeyin lütfen..Herkesin kendi yorumu...Almeida ve Simao yüzünden harcandı özellikle Almeida...Bizim Yaser Yıldız'ı koysan daha iyi oynar.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=10b9KDw-QnU[/media]

Bruma bu golu biz de atamaz hiçbir şartta...

Tam son vuruşu yapacağı anda Burak araya girip topa müdahele eder...

Drogba ondan önce davranıp burada patron benim bütün toplara ben vururum siz kimsiniz de diyebilir.

Bizimkilerde bu yabancı kısıtlamasını birazda lehlerie kullanıyorlar gibime geliyor yok onu istedik yok bunu istedik falanda filanda cl de en az çeyrek final istiyorum diyen başkanın takımı transferini son günemi bırakır Allah aşkına

Galatasaray Başkanı Aysal, transferi değerlendirdi. "Real Madrid'den Di Maria ve Coentrao ile ilgilendik ama yabancı kısıtlamaları nedeniyle transferler gerçekleşmedi" dedi.

sporx, yeni gördüm

Sen bir ay önce yabancı sınırı yüzünden Nani, Kolarov vs getirmedik demedin mi? E niye şimdi hala yabancı peşindesin ozaman. Böyle Adnan Polat vari hareketlerden nefret ediyorum. Beceremeyince hemen bahane

O değil tottenham ne adam aldı bu yıl ya

Vlad chiriches 9.5me

Etienne capoue 11me

Christian eriksen 13.5me

Nacer chadli 8.15me

Erik Lamela 30me

Roberto Soldado 30me

toplam:102.15 bonservis bedeli

Takıma acayip sinirlliyim kâğıt üzerine 1 puan yazmıştım önceden fikstüre göre ama su es esi su bursayı yenmemiz lazımdı oyunları gördükten sonra ilk hafta olmaları avantajdı buralardan aldığın puanlar ligde seni avantajlı duruma getiriyor.. Hadi onu geçtim takım hicbişey oynamıyor koca ilk yarı hicbişey yok cok yavaş oynuyoruz ortasahada sıkışıyor top Böyle oyunlarda duran toplar ön plana çıkıyor onlarıda heba ediyoruz Sneijder gibi adam orta kesemio sneijder olmasa bilmesem kalitesini falan ana avrat giricem Drogba desen ota boka atlıyor Selcuk hic insiyatif almıyor Burak desen yine aynı Casper burak

sporx, yeni gördüm

Bu açıklama doğruysa başkana Are you kidding me? demek lazım. Bizde yedik bunu Nani'yi alacakmış yabancı kontenjanı Coentrao ve Di Maria için yabancı kontenjanı o zaman 2 aydır Bruma'yla niye uğraşıyorsun? Chedjou'yu niye alıyorsun? Niye son dakikaya Riera ile Elmander'i gönderip yabancı almaya çalışıyorsun? Bu açıklamanın doğru olduğuna pek inanmıyorum.

Bu saatten sonra sol beke alternatif Gökhan Süzen'i alalım Bjk satıyormuş

Sol kanata Bruma ve olursa sağ kanata bir adam daha gerekli

keşke Arda'yı alabilsek ama zor gözüküyor

Ligde Burak tek forvet oynayabilir

Drogba ondan önce davranıp burada patron benim bütün toplara ben vururum siz kimsiniz de diyebilir.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=vSUyL_YptfE[/media]

Şu maçta Amrabat'a neden fırça çektiğini hiç anlamadım...Topu kaybetti Amrabat yoktan var etti..

Umut'un attığı gol...

12:26

Takıma acayip sinirlliyim kâğıt üzerine 1 puan yazmıştım önceden fikstüre göre ama su es esi su bursayı yenmemiz lazımdı oyunları gördükten sonra ilk hafta olmaları avantajdı buralardan aldığın puanlar ligde seni avantajlı duruma getiriyor.. Hadi onu geçtim takım hicbişey oynamıyor koca ilk yarı hicbişey yok cok yavaş oynuyoruz ortasahada sıkışıyor top Böyle oyunlarda duran toplar ön plana çıkıyor onlarıda heba ediyoruz Sneijder gibi adam orta kesemio sneijder olmasa bilmesem kalitesini falan ana avrat giricem Drogba desen ota boka atlıyor Selcuk hic insiyatif almıyor Burak desen yine aynı Casper burak

Normalde Eskişehir ve Bursa deplasmanı zaten her sene bize ters geliyor 1 puanda o kadar önemli değil ama biz fikstür çekildiğinde sevinmiştim Eskişehir'de Bursa'da yeni teknik adamla olduklarından sezon başında hazır olmazlardı ki o kadar hazır değillerdi ama biz hiç hazır değilmişiz lige ne kafa olarak ne oyun olarak 3 haftadır o çıkıyor ortaya.

Şu maçta Amrabat'a neden fırça çektiğini hiç anlamadım...Topu kaybetti Amrabat yoktan var etti..

Artist de o yüzden. Açıkçası saygısız. Takım arkadaşlarına ve kulübe saygısı yok. Katar takımı sanmış bizi.

Afrikalı topçuların çoğunda bulunan "kafa problemi".

Edit: İlk mesajında görüntü yoktu, Drogba'ya ithafen yazdın sandım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt