Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amrabat ''bile '' hareket kazandırıyor ama bunun için yer işgal etmemli bruma ve bir kanat yada sol bek gelmeli

amrabat dany derhal gitmeli

madem serdar geliyo

Yalnız Serdar ve Semih yan yana oynarlarsa sorun olabilir. ikisi de hamleci stoperler.

Benim hosuma gitmeyen sey, bu 2 günlük sürecte yeni yeni isimlerin ortaya cikmasi.

Demek ki istedigimiz hicbirsey olmadi, hicbirsey beceremediler. Ben bu yeni isimlerden bunu anladim.

Takıma acayip sinirlliyim kâğıt üzerine 1 puan yazmıştım önceden fikstüre göre ama su es esi su bursayı yenmemiz lazımdı oyunları gördükten sonra ilk hafta olmaları avantajdı buralardan aldığın puanlar ligde seni avantajlı duruma getiriyor.. Hadi onu geçtim takım hicbişey oynamıyor koca ilk yarı hicbişey yok cok yavaş oynuyoruz ortasahada sıkışıyor top Böyle oyunlarda duran toplar ön plana çıkıyor onlarıda heba ediyoruz Sneijder gibi adam orta kesemio sneijder olmasa bilmesem kalitesini falan ana avrat giricem Drogba desen ota boka atlıyor Selcuk hic insiyatif almıyor Burak desen yine aynı Casper burak

iftira atmak olamsin ama

sani tüm takim kelepceli gecelerden direk sahaya gelmis halleri var

lan kazim yoksa ????????????????

serdar aziz kim allahinizi severseniz yapmayin ya, tasci ve aykut demiri almadilar gidip serdar azize bir sürü para verecekler, ibrahim öztürkü kesemeyen adamin bizde isi yok...

bir tek ömer toprak kaldi oda gelmez

Ben de Serdar Azizi zerre kadar beğenmiyorum. Cılız savunmacıları sevmiyorum. Savunmacı dediğini Subutic, Dante, Hummels gibi olacak.

capel eski hızındaysa iyi transfer sanırım 2 kanattada oyanayabiliyior yanılıyormuyum

Hala haber yok ya inanamiyorum. Daha bu kadar sikici bir transfer dönemi gecirmedim acikcasi.

Yağız ‏@Senfo10 Korumalı hesap3 dk

Bir iki oyuncu gider bizden o garanti. Riera da giderse bir sol bek kiralariz gibi geliyor. Bizimkiler cok calisiyor.

Zor grubun avantajları. Çalışacaklar tabi. işin ucunda rezil olmak var. Dün oynadığımız oyunu Kopenhag'a oynarsak ordan bile puan çıkaramayız. En başından planlamaları yapıp gerekli yerlere transferleri yapıp bitirmeleri lazımdı. Bruma beklenebilirdi sadece. Yumurta gelip dayanıyor sonra gıdaklamaya başlıyor bizim yönetim.

Dany Zu Bursa

Kazım Zu Bursa

Riera Zu Villareal

--------------------

Bruma zu Galatasaray

Kanat zu Galatasaray

Bek zu Galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt