Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok ben değilimdir.

Siz de Sow'u bu kadar abartmayın abi şu adamı öven tek taraftar topluluğuyuz şu adamın kaçırdığı golleri Burak kaçırsın 2 günde asarız adamı.

Dün kaçırdı epeyi ztn burak reis. Kimse bir şey demedi. Sadece Sow'u beğeniyorum. iyi oyuncu. abartıya kaçanlardan değilim ben. :D

Hakan Calhanoglu iki gol atti Braunschweig'e karsi. Ikinci gol frikik ten.

bruma alınacaksa bu yıl avrupada bir klube kiralamak en mantıklısı. tr'de zor gelişme kaydeder üstelik sınır sebeiyle kaç maç oynayacağıda belli değil

Elimizde kanat oyuncusu varda aldığımız/alacağımız Bruma'yı kiralık verin diyorsun birde. Bizim takımın bir oyuncuyu kiralık verip pişmesini bekleyecek durumu yok şu anlık.

Bruma gelirse bu takımda net oynar.

Bilmiyorum ki renktaş ama Nagotamo olduğundan dolayı için belki düşünüyorlardır ben sadece çıkan haberlere göre yorum yapıyorum da bana kalsa sol bek için Coentrao ihtimali varsa başka birini düşünmem ama Perreira haberleri biraz daha sıklaştı.

Satış listesinde değilse o adamı alamayız renktaş. çok sağlam topçu. gönül ister ki alalım ama alamayız.

bu ingiltere ligi tuhaf bu hafta... 4 mac oynaniyor dk 60 larda maclar daha gol yok hic birinde.

sow'u eleştirmek mantıksız sol kanat oynatılıyor :) burak kanatta oynarken halini hatırlatmak isterim

sınır olmasa hertürlü burak'a tercih ederim

gorende buraki romario falan sanacak gelen yaziyo sanki.gol kacirsaymis taraftar asarmis buraki

Elimizde kanat oyuncusu varda aldığımız/alacağımız Bruma'yı kiralık verin diyorsun birde. Bizim takımın bir oyuncuyu kiralık verip pişmesini bekleyecek durumu yok şu anlık.

Bruma gelirse bu takımda net oynar.

bu haliyle zor oynar oynasa da ne bekleyeceksin cl de. lig zaten ikinci planda

Hakan Calhanoglu bugün bundesliga macinda 2 gol atti ... zamaninda 5 milyon cok diye alamszan ... neyse bir sey demiyorum :(

Yalnız beyler fener Sow ve Meireless'i elinden kaçırırsa orta sıraları oynayan bir kadrosu olur.

Sow onlar için çok iyi oyuncu aslında ama adamı kanatta heba ettiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt