Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
je7u2anu.jpg

Ribery gstvde :((((

Sent from my iPhone using Tapatalk

img-271010-207.jpeg

Capel in de iyi transfer olabileceğini düşünüyorum geçen sene toplamda 36 maç oynamış 5 gol 9 asist yapmış.Ondan önceki sene 50 maçta 7 gol 11 asist yapmış. Kariyerinde doru düzgün 1 aydan fazla süren sakatlığı yok ve 25 yaşında.Bence kötü transfer olmaz.1.73 boyunda hızlı bir oyuncu krasic gibi kız gibi oyuncuda değil mücadeleci bir oyuncu sol ayaklı oyuncu eksikliğimiz var o yüzden de iyi olabilir.Bruma ise geçen sene 13 maç oynamış kendi takımında

Onu unuttum o da der barış haklısın :D Hatta o kesin der. Alpere acıyorum sadece. O çocuk kendi isteğiyle gitmedi. Zora ki transfer ettiler onu. Yüksel Çağlar sağ olsun.

alper bize daha uygun oyuncuydu. 11 e girer girmez bilemem ama 4-3-1-2 zimbirtisinda oynardi hatta selçuq böyle oynarsa yerinede oynardi ama selçuq düzelir.

TRTSpor - Mehmet Buğra Şahin: "48 saat içinde Sneijder ManU ile anlaşabilir" diyormuş..

Haydaaa :mad:

Ne sow'u kardesim ne alaka ya.

Bu takima ucan kanat adami lazim, bir de solbek.

Bunun disinda yapilacak her transfer yine kadro muhendisliginde buyuk hata ve bir turlu tam olarak kurulamayan kadrolar, eksik bir takim demek.

Capel in de iyi transfer olabileceğini düşünüyorum geçen sene toplamda 36 maç oynamış 5 gol 9 asist yapmış.Ondan önceki sene 50 maçta 7 gol 11 asist yapmış. Kariyerinde doru düzgün 1 aydan fazla süren sakatlığı yok ve 25 yaşında.Bence kötü transfer olmaz.1.73 boyunda hızlı bir oyuncu krasic gibi kız gibi oyuncuda değil mücadeleci bir oyuncu sol ayaklı oyuncu eksikliğimiz var o yüzden de iyi olabilir.Bruma ise geçen sene 13 maç oynamış kendi takımında

bruma daha 19. yaşını bitirmedi. diego capel gelişimini yapamamış bi oyuncu çok şey bekleniyordu. bence almak yanlış olur, bruma ise çok yüksek bi potansiyel taşıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt