- 2 Temmuz 2011
- 140.101
- 60.190
- 5.628
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
OLEEEYYY Son Dakika Bruma Kapta. Diyebilsek keşke
emre diyebilir![]()
Onu unuttum o da der barış haklısınHatta o kesin der. Alpere acıyorum sadece. O çocuk kendi isteğiyle gitmedi. Zora ki transfer ettiler onu. Yüksel Çağlar sağ olsun.
SON DAKİKA: Sow ve Meireles takımdan ayrılmak istediğini yönetime belirtti.
alper bize daha uygun oyuncuydu. 11 e girer girmez bilemem ama 4-3-1-2 zimbirtisinda oynardi hatta selçuq böyle oynarsa yerinede oynardi ama selçuq düzelir.
1GKHeurelho Gomes
2DFKyle Walker
3DFDanny Rose
4DFYounès Kaboul
5DFJan Vertonghen
7MFAaron Lennon
8MFPaulinho
9FWRoberto Soldado
10FWEmmanuel Adebayor
11MFGareth Bale
14MFLewis Holtby
15MFÉtienne Capoue
16DFKyle Naughton
17MFAndros Townsend
No.PositionPlayer
18FWJermain Defoe
19MFMousa Dembélé
20DFMichael Dawson (captain)
21MFNacer Chadli
22MFGylfi Sigur?sson
24GKBrad Friedel
25GKHugo Lloris
28MFTom Carroll
30MFSandro
32DFBenoît Assou-Ekotto
35DFZeki Fryers
—DFVlad Chiricheș
—MFChristian Eriksen
—FWErik Lamela
El Fantastico yav :S
Capel in de iyi transfer olabileceğini düşünüyorum geçen sene toplamda 36 maç oynamış 5 gol 9 asist yapmış.Ondan önceki sene 50 maçta 7 gol 11 asist yapmış. Kariyerinde doru düzgün 1 aydan fazla süren sakatlığı yok ve 25 yaşında.Bence kötü transfer olmaz.1.73 boyunda hızlı bir oyuncu krasic gibi kız gibi oyuncuda değil mücadeleci bir oyuncu sol ayaklı oyuncu eksikliğimiz var o yüzden de iyi olabilir.Bruma ise geçen sene 13 maç oynamış kendi takımında
Hamitin yerinde daha faydalı olurdu
Sent from my iPhone using Tapatalk
TRTSpor'u açın..
niye yalan haber mi dinleyek
TRTSpor - Mehmet Buğra Şahin: "48 saat içinde Sneijder ManU ile anlaşabilir" diyormuş..
Haydaaa![]()
Özellikle Sivas maçından sonra Volkan - kuyt - Gökhan gönül den bekliyorum bu sözü. ''Futbolcular Gider Adamlar Kalır.''