Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav doğru düzgün kanat alın,deli etmeyin adamı ya

bruma yerinede Nani alınsa olur bu sene direk katkı sağlamsı daha önemli transferin

Öyle diyosun da Bruma gibi yetenekleri kolay kolay alma şansımız olmuyo fırsat varken kapatmak lazım.Bruma öyle sıradan genç futbolcu değil gerçek anlamda yetenekli futbolcu.İçeri-dışarı çalım atabilir sol ayağını da sağ ayağı kadar iyi kullanır(sol ayağıyla plase golleri var Portekiz genç milli takımlarda attığı) hem hızlı hem çevik.Biraz yontabilirsek Nani'den daha iyi olur.

Bülent Tulun,tek transfer olacak oda olursa Bruma olacak demiş TRT muhabirine.

Sizin yapacağınız işi alkışlarım ben.

Abiler yabancı sınırı hakkindaki Türk mahkemelerine açtığımız dava ne zaman sonuçlanacak ?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tüm yaz sezonunu hicbirsey yapmayarak gecirdi yönetim. Helal olsun! daha baska birsey demiyorum.

Sampiyonluk kacarsa görürüm sizin rahatliginizi. Ne Cl icin adam aldiniz ne lig icin.

Öyle diyosun da Bruma gibi yetenekleri kolay kolay alma şansımız olmuyo fırsat varken kapatmak lazım.Bruma öyle sıradan genç futbolcu değil gerçek anlamda yetenekli futbolcu.İçeri-dışarı çalım atabilir sol ayağını da sağ ayağı kadar iyi kullanır(sol ayağıyla plase golleri var Portekiz genç milli takımlarda attığı) hem hızlı hem çevik.Biraz yontabilirsek Nani'den daha iyi olur.

katılıyorum uzun vadede belki çok daha fazla fayda alabiliriz ama alamayabilirizde...Şampiyonlar ligi içinde tecrübe gerekir diye düşünüyorum ...Naiden fayda alma ihtimalimiz cok daha yüksek

devre arasına kadar inşallah ligi ilk 2 içinde bitirebiliriz.real falan harcar bizi..lig önemli.

Bruma gelsin, olmayacaksa transfer de olmasin zaten yoksa giderler dandik birisini getirirler

Eskişehir maçında genel olarak kötüydük tamam da 2. yarının 15-20 dakikası fena top oynamadık bence.Amrabat yerine az biraz yetenekli kanat oyuncumuz/oyuncularımız olsa o maçı çok rahat alırdık.

Böyle olmamaliydi. Galatasaray 2 senedir cok önemli psikolojik hamleler yapiyordu.

Iyi transferler yapip rakipleri korkutuyordu, bu da bize olumlu yansiyordu. Bu sene cok ama cok rahat davrandilar.

Transferden ziyade, oyuncularin formsuzlugu da konusulmali. Maclarin ilk yarisi zaten bos geciyor, bosuna oynuyorlar yani.

Sonra biraz debelenmeye calisiyorlar, oluyorsa oluyor. Bu sene gercekten hayalkirikligi oldu, umarim sonu öyle olmaz.

Ama icimde hic iyi hisler yok bu seneyle alakali. Onu da söyleyeyím

Topu alıp uçacak kanat oyuncumuz yok, Brumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :016::016::016::016::016:

Hayal görmeyelim diyosun Copenhag la 3.lük için çekişiriz diyosun rakibimiz onlar mı?Copenhag ı zaten geçemiyosak kepengi kapatalım.

Kopenhag tecrübeli takım deplasmanda yenmek başarı olur.

Bu futbol ile bu sistem ile Real Madrid'i,Juve'yi falan yenemeyiz 4 maçta toplam 1 puan alsak başarı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt