Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hedef şampiyonlar ligi deyip,taraftarı mükemmelliyetçiliğe alıştıranlar suçlu..hedef şampiyonlar ligiyse oraya göre oyuncu alcaksın..ardasından ..nanisine ..yerlilerinde kerim frei-muhammet demir-tolgay ali gibi isimler olacak

Kopenhag tecrübeli takım deplasmanda yenmek başarı olur.

Bu futbol ile bu sistem ile Real Madrid'i,Juve'yi falan yenemeyiz 4 maçta toplam 1 puan alsak başarı olur.

pfff :( kopenhagen ergen takimi oldu bu sene. en iyi oyuncularini satilar. zaten bu senedeki perfomanslari pek de iyi degil liglerinde.

kopenhageni yenemiyorsan hic cikma bu tür tunrufalara yada ilk 10a girecem diye laflar söyleme

pfff :( kopenhagen ergen takimi oldu bu sene. en iyi oyuncularini satilar. zaten bu senedeki perfomanslari pek de iyi degil liglerinde.

kopenhageni yenemiyorsan hic cikma bu tür tunrufalara yada ilk 10a girecem diye laflar söyleme

İddia ediyorum bu takım Hakan-Eboue bekleriyle 4-3-1-2 oynarsa 3. bile olamaz.

Kopenhag tecrübeli takım deplasmanda yenmek başarı olur.

Bu futbol ile bu sistem ile Real Madrid'i,Juve'yi falan yenemeyiz 4 maçta toplam 1 puan alsak başarı olur.

Geçen sene Braga Cluj Shalke takımlarına bakıyorum açıkcası şaşırıyorum Tecrübeli dediğiniz takımın kendi liginde galibiyeti yok bunun yanında Real Madrid ve Juventustan 1 puan ancak alırız diyosunuz sizin bu dediğiniz gerçekçilik değil kusura bakmayın Galatasaray için Avrupa maçları farklı olur ve biz İtalyan takımlarına her daim ters gelmişizdir yine farklı olmuyacak.

"BRUMA DA SOK GELISME" diye haber yayinlar ********************* yarin.

Öbür mesaja ek olarak

Sneijder var,Drogba var,Melo var ayrıca CL'nin havası değişiktir diye mazeretler üretmeyin.

Bu sistemde

Drogba = Bienvenü

3xSneijder = Batalla

Selçuk = Yekta

Daha da uzar bu liste.

İddia ediyorum bu takım Hakan-Eboue bekleriyle 4-3-1-2 oynarsa 3. bile olamaz.

yok ya okadarda degil kopenhagnen gecen seneler kadar iyi degil ciddiden. gecen kopenhagen olsaydi baya zorlaya bilirlerdi belki. ama bu sene wien ile birlikde en zayif takimi bence.

eboue de kötüleme okadar yahu

Yönetim kadromuzu süper sanıyor. Geçen sene lokum gruba düştük. Ama bu sene defolu bölgelerimiz bu grupta daha net ortaya çıkacaktır.

Adam gibi planlama yapılmadı bu sene.

Gökhan Töre,Aykut Demir,Alper Potuk kesinlikle alınmalıydı.

hakan in karsisinda hizli oyuncu olmadigi müdetce fazla siritmaz. ama mesela di mari olursa.. tozunu izler galiba :(

Hakan 4-4-2 4-2-3-1 ve bu sistemlerin değişik formasyonlarında sırıtmaz ama 4-3-1-2'de sırıtıyor. Tüm sol kanadı Hakan'a teslim etmek nasıl bir hayal ürünüdür düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum.

------------Muslera-------------

Hamit---Semih---Ched------Hakan

---------Selçuk-Melo------------

Amrabat----Sneijder--------Bruma

------------Burak----------------

Ligde şu kadroyu oynatmak zor olmamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt