Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seref Nevzat icin olumlu konusuyordu. Basindan beri diyorum; Bruma transferi olmaz olmayacak. Nasip olmuyor bize bu tip genc yetenekler.

yanarım yanarım hakan çalhanoğluna bu sene 5m geçen sene 2 m euro verip almadıgımıza yanarım gerisi boş...

ama inşallah brumayla yarım kalan ribery defterimizi tamamlarız...

almadığımız derken ? bizimkilerin haberi bile olmadığından eminim, trabzon bulmuştu hakanı anlaşırken hamburg bastı parayı aldı. gerçi bizimkilerin haberi olsa bile almazlardı, o yaştaki adam para verilirmi derlerdi.

bu ********************* spoting ile anlaşıldı demedi mi. eğer yalansa bu ********************* ya bi daha inananın. eğer nevzatın yazdığı yalansa bruma yarın gelirse bundan sonra bu nevzatın şikecilerin adamı olduğuna kesinlikle emin olacam.

bu ********************* spoting ile anlaşıldı demedi mi. eğer yalansa bu ********************* ya bi daha inananın. eğer nevzatın yazdığı yalansa bruma yarın gelirse bundan sonra bu nevzatın şikecilerin adamı olduğuna kesinlikle emin olacam.

zaten onların adamı.adam bildim bileli olumsuz haber yapıyo hakkımızda

Ne durumda bilmiyoruz ki, idman yapiyor mu yapmiyor mu.. Ama gerek yabanci sinirlamasi gerek uyum sürecini düsünürsek kisa zamanda bulamaz diye düsünüyorum. 2 gün icinde gelse bir daha ki mac sonradan girebilir sartlara göre. Tabi ozm yine 5 yabanciyla baslamalisin fln.

Bir kere ilk 11 oynamasi icin ya Drogba yada Burak olmayacak. Bu iki oyuncuyu da hoca kesermi bilmiyorum. Burak'i zaman zaman kesebilir, ama biz burda sürekli ilk 11 den bahsediyorsak biraz karisabilir isler. Sürekli Burak'i kesecek degil hoca. Acaba Burak'i sag kanat'a mi kaydirmak istiyor, ozm Burak hic etkili olmaz o ayri tabi ki..

Ama diyelim yarin aciklanirsa ve simdiye kadar sürekli idman yaptiysa CL maclarina hazir olur, ne derece faydali olur bu kisa sürede tartisilir. Bir gercek var, Amrabat'in 100 mac'ta yapamadigini 1 macta yapar, o derece potansiyelli bir oyuncu.

Muslera-Eboue-Chedjou-Dany-?-Selcuk-Melo-Bruma-Sneijder-Amrabat-Drogba 11'i iyii giderdi Real macina, 4-2-3-1. Ama tabi Dany uzun süredir oynamadi, form yakalamasi gerek, sol bek yok blabla. Demirören sagolsun CL maclari bile sIkIntIlI gececek. Sinirlama yüzünden oyuncular form kaybediyor, dogru dürüst sol bek transfer edemiyoruz vsvs.

Not; Ben Bruma transferinin gerceklesmeyecegini düsünüyorum. Konusulan rakamlar hayal bizim icin.

bence Semih banko oynar...ne danny'si? :D

bence gidip coentrao ve di maria yı kiralamalıydık. madem para konusunda bukadar cimriyiz bari bu yılı bu şekilde kurtamış olurduk. yada k.p boateng 11-12 milyona schalkeye giderken neden izledik almadık. sürekli bi adama saplanıp kalıyoruz olmayınca elde var sıfır

bugün 2 gol atti. iyi oyuncu. milli takima seçildigine sevindim.

rakip ler belli kadro lig için yeter bize kalite futbolcu lazım o yüzden bu kim diye sormuştum yerli alınacaksa bence tek aday arda olmalı ekonomik anlamda iyi kaynak bulursak özil olmalı yabancıları saymaya gerek yok nani felan gidiyor liste.

bence gidip coentrao ve di maria yı kiralamalıydık. madem para konusunda bukadar cimriyiz bari bu yılı bu şekilde kurtamış olurduk. yada k.p boateng 11-12 milyona schalkeye giderken neden izledik almadık. sürekli bi adama saplanıp kalıyoruz olmayınca elde var sıfır

belki alırız:topsy_turvy:

2011 devre arası transfer nöbeti bile güzeldi la..formicayı bekliyoduk:dispirited:

2 kurus icin 2 ay ugrasan melo icin yönetimin harbiden 10 milyon vermesini mi bekliyorsunuz bir 18 yasinda ki oyuncuya. Mahkemeyle felan bedavaya gelecek dediklerinde yalan söylemeyim gelecek dedim ama benim bildigim galatasaray bu oyuncuyu almaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt