Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya ne Bruması zaten alamazlar gerçi zor da bu kadar becerisiksiz genen bir transfer sezonu görmedim

Başkanın her açıklaması Hocanın her açıklaması fiyaskoydu bu sezon en buyuk transferler son gun yapılr ne ya berbat bir açıklama

********************* yine kesin gözle bakiyor transfere.

Bence kimse gelmeyecek Riera bile gitmez benden söylemesi... Bu sezon şampiyonluk cok zor gecen sezon gibi puan kaybetme lüksümüz yok bana göre...

Herşeyin hayırlısı artık...

Aynısını dün söylemiştim. Transferi bu zamana bırakırsan olacağı bu. Mantıksız,zerre anlamayan insanlar yönetiyor kulübü.

Adamlar 14'de der 15'de der 2 gün kaldı CL'ye bildirime Bruma'yı almanı zorunlu olarak görüyorlar . Ya bu fahiş fiyatlara Bruma'yı alacaklar ya da son dakika acele transferiyle Riera gibi zerre futboldan anlamayan futbol özürlüsü birini getirecekler.

Bu insanlar bana profesyonellikten bahsetmesin.

Son 3 günde Riera'yı yollamaya çalışırlar,2 kanat almaya çalışırlar.

Demba Ba'yı bile alamayız biz.

ama Hoca acelemiz yok rahatız falan diyodu 3 hafta önce son gün kaç kişiye saldırdılar yazık

ayrıca bize Katkı sağlayacak ADAM LAZIM HEMEN KATKI LAZIM burmadan önce sol bek lazım topla daha iyi oynayan stoper lazımdı..yerli oyuncu lazım yerli 6+0+4 var dimi?

mahkemeden birşey çıkamayacağı bu kadar net belliyken hala taraftarı umutlandırıyorlar

Konu dışı olacak kusuruma bakmayın gsstore.org'dan forma almayı düşünüyorum ama parcali formaya isim ve numara yazdıramıyoruz neymiş efendim beyaz fontlar henüz gelmemiş deli olacam ne zaman gelir diye sordum bilmiyoruz diyorlar herhalde lig bitince gelir şimdide şampiyonlar ligi fontu cikti onlar hic gelmez herhalde... Bu konuda gercekten cok amatörce çalışıyoruz...

Terim yarin milli takimi topluyor, biz transfer bekliyoruz ya.

Büyük hayalkirikligi oldu Aysal bu sene. Gercekten yazik.

Muslera

Eboue Semih Serdar T Carlinhos

Melo Selcuk

Nani Sneijder Arda

Drogba/Burak

Şu kadro neler yapardı neler... Bu transfer sezonu sınıfta kaldık ne yazık ki...

kimse gelmiyorsa eldekileri de satıp küçülmeye gitmek lazım, bu milyonluk eşeklerle rezil oluruz bu sezon

Terim yarin milli takimi topluyor, biz transfer bekliyoruz ya.

Büyük hayalkirikligi oldu Aysal bu sene. Gercekten yazik.

ya renktaş 3 ay transfer yapmayıp son 3 gun saldıranlardan ne olur ki zaten sacmalama rekoru kırdılar bu sene boşver buraktanda verim zor alırız bu kadar olayın ustune bu sene

aykut ve aydın henüz hiçbir kulüple anlaşmadılar...terim manevi oğullarını maaşsız bırakmaz...son gün aydın ve aykut transferi ile transfer sezonunu kapatırız...bruma transferi bizim çapımıza büyük gelir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt