Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 net transfer lazım kma alınırsa laınsın eksik kalacak bruma gelirse bu sene pek fayda alamayız değişen pek bir şey olmayacak

3 mü ? bu dediğine inandın mı ben okurken bizim yönetimi düşündüm gülmekten sandalyeden düştüm . Sadece Bruma bile gelirse duacı ol.

Capel'i Mapel'i alacaksak hiç almayalım.Sonra seneye satmaya çalışıyoruz.Kimse de almıyor.Gelecek seneki transferi engellemesin bari.

Sezon başından beri bağırdık burada bu takıma Solbek, Sol açık, Sağ Açık gerekiyor ama saçma sapan transfer dönemi geçirttiler sağolsunlar. Elindeki oyuncuları bile 2 ay sonra elden çıkarttılar. Transfer açısından fiyasko tek önemli olan kadroyu bozmamak oldu o kadar.

Her ne kadar zor bir gruba düşse de Aslan bu sezon Şampiyonlar Ligi öncesi çıkacağı tüm lig maçlarını Türk Telekom Arena'da oynayacak. Real Madrid ile oynanacak maç öncesi Arena'da Antalya'yı konuk edecek olan Galatasaray, Juventus deplasmanına çıkacağı maçtan önce de Arena'da ligin yeni ekibi Çaykur Rizespor'u ağırlayacak. Kopenhag ile oynanacak üst üst iki maçın öncesinde ise yine TT Arena'da ilk önce Karabükspor'u sonrasındaysa Torku Konyaspor'u ağırlayacak.

Şampiyonlar Ligi'nde hayati 2 maçlardan Real Madrid deplasmanı öncesi Arena'da Sivasspor'u, son Juventus maçı öncesinde ise Elazığspor'u konuk edecek. Böylece Galatasaray tüm Şampiyonlar Ligi maçları öncesinde evinde mücadele etmiş olacak ve geçen sezona göre daha dinç kalmış olacak.

Real Madrid öncesi Antalyaspor (İ)

Juventus öncesi Çaykur Rizespor (İ)

Kopenhag öncesi Karabükspor (İ)

Kopenhag öncesi Torku Konyaspor (İ)

Real Madrid öncesi Sivasspor (İ)

Juventus öncesi Elazığspor (İ)

Ş.L. için avantaj ama Lig için büyük handikap gibi gözüküyor.

Bi bombardiman yapsak mi Twitter´dan Galatasaray hesabina? Ciddi bir bombardiman ama.

Hesabi olan herkes bombalasin. Sizin yapacaginiz isi desin :)

tahminimde 4-2-3-1'e döner imparator olası Bruma transferinden sonra.(Gerçekleşirse şayet)

----Muslera-----

Hamit(Sabri)-Ched-Semih-Hakan B.

-----Melo-Selcuk---

Burak-Sneijder-Bruma

-----Drogba-----

Transferin olmamasindan çok yönetimin ve özellikle başkanın saçma hareketleri kızdırıyor adamı.

- Transferde Planlama yok

- AB kuralı ile taraftarı ile dalga geçmek. Yabancı sınırı bir sene önce belliydi sen agustos'ta basvuru yap :).

- icraat yapacak adamlar yönetime girecek diyipte çenesi durmayan adamlari doldurmak.

Mesela Sukru Ergun, her gün konusuyor.

Mesela Mehmet Karli, televizyon televizyon dolasiyor hukumete giydiriyor (hukumet yalakasi olmasin da, sen önce GS ile ilgilen, madem Suriye/Misir vs konusacaksin yönetime girme)

- Transfer yapamayinca bahanelere siginmak.(şöyle olsaydi bu gelecekti şu gelecekti)

Tam bir Adnan Polat demeci, hatirlarsiniz Juninho neden gelmedi güya :)?

Ünal Aysal gibi birine yakışmayan şeyler bunlar.

Ben Drogba'nın en az 3-4 maç 18e bile alınmaması gerektiğinidüşünüyorum. Geçen sene muhteşem olan takım havasını bozan en büyük faktör bence kendisi. Etrafındaki oyuncuları (özellikle Burak, Selçuk) futboldan soğutuyor. Kendini takımın üstünde görüyor, böyle oyuncu değil Drogba, Messi olsa, defolsun gitsin derim.

İşte yıldız transferinin riskleri. Sneijder bile takıma uyum sağlamaya, 11km'ye yakın koşmaya başlamış beyefendi tek maçta 3 tane %100 gol pozisyonunu harcadığı gibi, 4-5 tane de arkadaşlarına pas verse çok tehlikeli olabilecek pozisyonu bencilliği ve laubaliliği sebebiyle harcıyor.

Terim kusura bakmasın ama artistiği sırf basın mensuplarına. Takım 3 haftadır yürüyor, zerre bir değişiklik göremedik. Drogba'yı dümdüz etmesi lazım gerekirse, takımın geri kalanını kazanması için.

Drogba'nın ayağaına bakacak, takımın geri kalanını küstürecek bir yapıyla başarılı olmamız imkansız. Olmayalım da zaten, Galatasaray şu an hayatımda gördüğüm en sıkıcı ve rezil oyunlardan birini oynuyor.

Liverpool Victor Moses'i 1 Milyona kiralamış.

Biz transfer yapmıyoruz bari başkalarının haberlerini paylaşalım :(

Tenhada bu adamla karsilasirsin insallah yönetim

[media]https://www.youtube.com/watch?v=MYpYM23c7Sk[/media]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt