Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma mac 15 maç falan oynar bu sene, asıl verimi seneye verir. Seneye de yabancı sınırı 5.

Sent from my iPad using Tapatalk

Eksiklerimizi kapatacak transferler yapmadık. Sahada mücadele, hırs, heyecan ve sistem, taktik yok...

Koca bir yaz bu takımı idare edenler ne yaptıklarının farkındalar mı..

16 gün sonra hayırlı bir yenilgi ile ayağa kalkarız belki..

iyide bize bu sene verim lazım bu kadro iş yapmaz yoksa

18 yaşında henüz üst düzey tam bir sezon bile oynamamış bi adam sonuçta, ben ihtimal vermiyorum hemen 11 in banko adamı olmasına. Normal olan da bu zaten.

bruma işi ne oldu aksilik var dimi biliyorum abi ben gerçekten bakın sportingle filan anlaşılmadıysa ve ********************* milletle göz göre göre dalga geçtiyse öyle böyle sövmeyeceğim ya :livid::livid::livid:

Ben hep sövüyorum ama sadece siz bilmiyorsunuz.

Lig şampiyonluğu konusnda bnm endişem yok açıkcası geçen sene şamp.olan kadroyu koruduk,şimdi geçen sezon rakipler kötü diye şamp olduk bu sene zor diye düşünebilirsinz ama bnce bu sene de rakiplerde iş yok.

Bu sene tek handikap bizim için yabancı sınırlaması oldu avrupada bir adım daha ilerlememizi durdurdu.ama lig için takım form tutar ve seriye bağlarız diye düşünüyorum her türlü

Lig şampiyonluğu konusnda bnm endişem yok açıkcası geçen sene şamp.olan kadroyu koruduk,şimdi geçen sezon rakipler kötü diye şamp olduk bu sene zor diye düşünebilirsinz ama bnce bu sene de rakiplerde iş yok.

Bu sene tek handikap bizim için yabancı sınırlaması oldu avrupada bir adım daha ilerlememizi durdurdu.ama lig için takım form tutar ve seriye bağlarız diye düşünüyorum her türlü

Aynen ilk uc haftaki fikstirde bize ters Gelen rakiplerdi ne varsa hic yenemiyoruz Bursa VE Eskisehiri

Benim için lig ve bu sene Galatasaray, Fatih Terim'in dün ''taşeron'' dediği adamlarla el ele kol kola karşılıklı methiyelere göz göze kumrular gibi aynı masada oturması onlarla işbirliği içinde olması ve Ünal Aysal'ın buna eyvallah dediği an bitmiştir.

Adam seni durdurmak için yabancı sınırını çıkardı sen de eyvallah padişahım dedin şikeci kölelerine,herkesten beklerdim yalamaçcılığı ama sizlerden asla!!

Tekrar söylüyorum aklıma geldikçe de sinir oluyorum yazıklar olsun size be,bu taraftar yetmedi mi size!!

Milyon eurolar harcayıp da böyle leş bir ligde şampiyon olamıyorsak ayıp. Dalga geçtiğimiz şikecilerden ne farkımız kalır..

bi gercek var, bu puan kaybi cok hayirli oldu gibi duruyor. Ha ikinci yari gol atamadik, ama daha iyi atak oynayabildik. Ama gercek olan baska olay da var, hele ki deplasman ve iki forvet olmuyor, bide kanat da yok, ilk sene bari enginle bir kanat vardi. Bruma yetenekli, belki her mac gol atmicak, ama inaniyorum ki, Amrabat gibi güresmek yerine calim atmayi dener. Sneijder okadar pas atti, Amrabat in yaptigi hep ayni.

Burak la alakasi da yok, burak malesef cok düz adam, bütün takim ona odaklanmali ki gol atsin filan, ama biz Trabzon filan deigliz, takim futbolu böyle degil, burak da herkes gibi takima katki vermeli, biri diyor ki Drogba gol atamiyor, evet olabilir, cünkü o Burak icin de mesafe katmak zorunda kaliyor, dakika 90 hala kendi kalemizde topu uzaklastiriyor, burak bunu ilk dakida da bile yapmiyor.

O eski devri gecti, takimda istedigini yapabilen oyuncular, artik 11 oyuncu da kosmali, oyuna dinamik getirmek sart oglu sart. Bi bakin bu sezon hangi iki takim CL de Final oynadi ? Bayern ve Dortmund, ikisi de full kosuyor, Barcelona bile artik oyunda duran adamlari var, Xavi icin bir adam iki kisi kosmali, ve bu oyunda aciklik getiriyor.

iananılır gibi değil arkadaşlar şimdiye kapa düşmesi gerekirdi birşeylerin bitti bnce bu iş... kahretsin ya :mad-49:

18 yaşında henüz üst düzey tam bir sezon bile oynamamış bi adam sonuçta, ben ihtimal vermiyorum hemen 11 in banko adamı olmasına. Normal olan da bu zaten.

ya bruma için normal olan o tabşkide takıma katkı lazım bu sene bak nasıl olurdu sol bek alırdın sağlam birde yerli kanat alırdın brumayı alırdın ama sadece brumayı alırsan bu sene fayda almamız zor gelecek için iyi olabilir ama bu sene ş.liginde kadromuz zayıf kalacak gibi

beceriksiz/aciz herifler yine yapamadi dimi transfer? allah sizi ne bildigi gibi yapsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt