Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bruma mac 15 maç falan oynar bu sene, asıl verimi seneye verir. Seneye de yabancı sınırı 5.
Sent from my iPad using Tapatalk
iyide bize bu sene verim lazım bu kadro iş yapmaz yoksa
bruma işi ne oldu aksilik var dimi biliyorum abi ben gerçekten bakın sportingle filan anlaşılmadıysa ve ********************* milletle göz göre göre dalga geçtiyse öyle böyle sövmeyeceğim ya :livid::livid::livid:
iyide bize bu sene verim lazım bu kadro iş yapmaz yoksa
Lig şampiyonluğu konusnda bnm endişem yok açıkcası geçen sene şamp.olan kadroyu koruduk,şimdi geçen sezon rakipler kötü diye şamp olduk bu sene zor diye düşünebilirsinz ama bnce bu sene de rakiplerde iş yok.
Bu sene tek handikap bizim için yabancı sınırlaması oldu avrupada bir adım daha ilerlememizi durdurdu.ama lig için takım form tutar ve seriye bağlarız diye düşünüyorum her türlü
La o cimrilikle beş kuruş koklatmazdı sana.
18 yaşında henüz üst düzey tam bir sezon bile oynamamış bi adam sonuçta, ben ihtimal vermiyorum hemen 11 in banko adamı olmasına. Normal olan da bu zaten.
Sent from my iPad using Tapatalk
iananılır gibi değil arkadaşlar şimdiye kapa düşmesi gerekirdi birşeylerin bitti bnce bu iş... kahretsin ya :mad-49: