Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.447
- 19.297
- 2.633
Olcan, Tarik, Umut, Selçuk ve Chedjoudan kurtulsak, Niasse ve Tioteyi alsak/kiralasak güzel 1 transfer dönemi olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Durum onu gösteriyor. Ben nazifoğlunu severim zaten forvette alacaz diyor 2 gündür denayer haberleride çıktı demekki daha düşük maliyetli olan tiote geliyor diğer mevkileride oyuncu alacaklarBen de sabahtandır sayıyorum da merak ettim , buradan olumsuz bir şey Nasıl çıkardın ? Tamam yalancı de anlarım da olumsuz bir şey demedi Ada'm. İkisi bile olabilir dedi , bugünkü Haberi yalanlamadı. Ha bence de alınamaz ama her şeye olumsuz bakmayın bence . Tabi siz bilirsiniz .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Niasse ile Denayer'in maliyeti olacagini sanmiyorum hocam.Ikisi de bedavaya kiralanir.Denayer 500 Niasse'de 1 alir en fazlaDiarra maliyeti ile tiote, niasse, denayer alınır. Tiote de iyi futbolcu.
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Donk chedjou gitse alınır ikisi de. Eldekileri de çıkarmak lazım, Salih umut Tarık. Bu adamlarin maliyeti ile diarra alınırNiasse ile Denayer'in maliyeti olacagini sanmiyorum hocam.Ikisi de bedavaya kiralanir.Denayer 500 Niasse'de 1 alir en fazla
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maliyeti.düşükse ve Denayer ile Niasse de gelecekse fitim, en azından böyle olsun yoksa Lass hep içimde ukde kalacakTiote ye olumlu bakamiyorum Diarra sonrasi
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk