Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olcan, Tarik, Umut, Selçuk ve Chedjoudan kurtulsak, Niasse ve Tioteyi alsak/kiralasak güzel 1 transfer dönemi olur.

Ben de sabahtandır sayıyorum da merak ettim , buradan olumsuz bir şey Nasıl çıkardın ? Tamam yalancı de anlarım da olumsuz bir şey demedi Ada'm. İkisi bile olabilir dedi , bugünkü Haberi yalanlamadı. Ha bence de alınamaz ama her şeye olumsuz bakmayın bence . Tabi siz bilirsiniz .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Durum onu gösteriyor. Ben nazifoğlunu severim zaten forvette alacaz diyor 2 gündür denayer haberleride çıktı demekki daha düşük maliyetli olan tiote geliyor diğer mevkileride oyuncu alacaklar

Diarra maliyeti ile tiote, niasse, denayer alınır. Tiote de iyi futbolcu.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Niasse ile Denayer'in maliyeti olacagini sanmiyorum hocam.Ikisi de bedavaya kiralanir.Denayer 500 Niasse'de 1 alir en fazla

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forveti alalım zaten bir zahmet ikinci yarı forvetsiz oynamak zorunda kaldık resmen var mı böyle bir rezillik?

Donkla Hamit'in hiç süre alamadığını ve alamayacağını düşünürsek Tolga ve Selçuk'tan başka da orta saha oyuncus olmadığına göre hem Diarra hem Tiote gelebilir. Gelsin zaten.

Cq5SpAGW8AAMKdL.jpg:large

şu 2 oyuncuyla aynı bölge için ilgilenmemiz aşırı saçma birbirinden tamamen farklı oyuncular

Çin'e bir vole vursak da alsak ikisini birden. Tiote için bahsi geçen ücret baya kelepir çünkü.

Len yönetici taraftara diarra'yı da alıyoruz demiş . Gamaspor girmiş haberi . Heyt be

Sent from my iPhone using Tapatalk

Niasse ile Denayer'in maliyeti olacagini sanmiyorum hocam.Ikisi de bedavaya kiralanir.Denayer 500 Niasse'de 1 alir en fazla

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Donk chedjou gitse alınır ikisi de. Eldekileri de çıkarmak lazım, Salih umut Tarık. Bu adamlarin maliyeti ile diarra alınır

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tiote burada is yapar diyenler boşa kandirmasin kendini, tam 2 senedir bitik durumda. Berbat bir performans icerisinde olmasıyla birlikte sakatlik problemleri de yasiyor. Ayni zamanda olaganustu gereksiz sertlikleri de var ki performansinin dusmesi ile bu sertligin sadece gereksiz kismini kullanmaya basladi. Gelirse yazik olur, onu takima isindirtalim derken takimin dengesini de bozariz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ti0te gelsin podolski ile bir çay icsin

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tiote, diarra, denayer al chedjou, selçuk sat. yeme de yanında yat diyecem de yatılmaz alayı zenci tehlikeli takım olduk :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt