Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kargalar şampiyon oluyordu , Nasri ile? Hadi bjkli arkaşlarım üzülün , Nasri kalacak gibi city'de

Sent from my iPhone using Tapatalk

1178847.jpg

İhtiyaçları transfein bitmesine 1 hafta kala mı tespit etmişler?

Ayrıca 2 senedir podolski dışında kayda değer bir transfer hamlesi yapmadılar.

Bu yönetim messiyi bile getirse,hain ve beceriksiz olduğu gerçeğini unutturumaz.

HELAK OL YAĞLI SURAT!

Eren-Tolga-Josue transferlerinden memnun olmayan tek sensin o zaman...Diarra gibi adamı öyle ha diyince almak kolay değil, ipe un sererse onun da canı cehenneme...

İsabetli adamlar transfer edilsin de son güne kalsın dert değil. Taptığınız Ünal Aysal' ın ''Fiyatlar düşsün diye son günü bekliyoruz'' demesini unutmadık, bekleyip aldığı oyuncular da malum; mali tablo o günkinden de beter...

Sana tavsiyem biraz üzümlerle ilgilenmen, bağcıya gelen geçen saydırıyor nasıl olsa!...

bjk eğer olur da Nasri gibi diğerlerini de alamazsa AbdülKerim'lerle o da bir şey yapmaz. Ancak fb'yi geçip 2. olur işte , o da karşısındaki çöp takım diye

Eren-Tolga-Josue transferlerinden memnun olmayan tek sensin o zaman...Diarra gibi adamı öyle ha diyince almak kolay değil, ipe un sererse onun da canı cehenneme...

İsabetli adamlar transfer edilsin de son güne kalsın dert değil. Taptığınız Ünal Aysal' ın ''Fiyatlar düşsün diye son günü bekliyoruz'' demesini unutmadık, bekleyip aldığı oyuncular da malum; mali tablo o günkinden de beter...

Sana tavsiyem biraz üzümlerle ilgilenmen, bağcıya gelen geçen saydırıyor nasıl olsa!...
Bahsettiğin üzümleri Aysal bize şarap olarak sundu.
Dursun adam akıllı bağcı olsaydı bizde onunla ilgilenmek yerine üzüm yerdik.

Ne eren ne tolga ne serdar ne josue GALATASARAY'ın ilk 11 futbolcusu değil.
Yedekten öteye gidemezler..

Dursun ölümü gösterip,seni sıtmaya razı etmiş gibi görünüyor.

HELAK OL YAĞLI SURAT!

Bu Hamza , taraftarı her maç sonu azarlardı ne manyak adamdı yav :D

Diarra hakkinda:

Berk Özkaya ‏@BerGS_10 27 min.27 minuten geleden
Evet arkadaşlar sözleşme hazırlanıyor demiştim imaj hakkı muhabbeti çıkmış ortaya yarın karar verilecek deniyor ama Başkan istekli imiş

Diarra transferi kolay bir transfer değil kabul , ancak yönetim taraftarla arasındaki buzları anca böyle eritebilir

arkadaşlar gün boyu yoktum takip edemedim . Tiote noldu geldimi ? günün özetini kısaca verebilecek bir renkdaş var mıdır acaba

Diarra hakkinda:

Berk Özkaya ‏@BerGS_10 27 min.27 minuten geleden
Evet arkadaşlar sözleşme hazırlanıyor demiştim imaj hakkı muhabbeti çıkmış ortaya yarın karar verilecek deniyor ama Başkan istekli imiş

Ya şu cinsleri ciddiye almayın. Bir de inanıp paylaşıyorsunuz. Gayet medeni şekilde eleştirdim , hemen engel koydu çünkü sıktığını kendi de biliyor . Berk'miş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt