- 29 Ekim 2014
- 9.856
- 61
- 533
Hemde 10 kişi ile, heyt be![]()
Adam forveti yazmaya gerek bile duymamış. O kadar iddalı yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İhtiyaçları transfein bitmesine 1 hafta kala mı tespit etmişler?
Ayrıca 2 senedir podolski dışında kayda değer bir transfer hamlesi yapmadılar.
Bu yönetim messiyi bile getirse,hain ve beceriksiz olduğu gerçeğini unutturumaz.
HELAK OL YAĞLI SURAT!
Hamza : Hazır bir küfür yemektense ıslıklanmayı tercih ediyorum.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bahsettiğin üzümleri Aysal bize şarap olarak sundu.Eren-Tolga-Josue transferlerinden memnun olmayan tek sensin o zaman...Diarra gibi adamı öyle ha diyince almak kolay değil, ipe un sererse onun da canı cehenneme...
İsabetli adamlar transfer edilsin de son güne kalsın dert değil. Taptığınız Ünal Aysal' ın ''Fiyatlar düşsün diye son günü bekliyoruz'' demesini unutmadık, bekleyip aldığı oyuncular da malum; mali tablo o günkinden de beter...
Sana tavsiyem biraz üzümlerle ilgilenmen, bağcıya gelen geçen saydırıyor nasıl olsa!...
böyle devam et renktaş birde asla forvet alamazlar falan dersen vallahi beğenecembelki tiote de olmaz diarra gibi.selçuk-tolga ile götürür sezon sonuna kadar.donk ve hamit de var.
Tiote istanbul a geldimi
Diarra hakkinda:
Berk Özkaya @BerGS_10 27 min.27 minuten geleden
Evet arkadaşlar sözleşme hazırlanıyor demiştim imaj hakkı muhabbeti çıkmış ortaya yarın karar verilecek deniyor ama Başkan istekli imiş