- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
o zaman orta yolu bulalım ikisi de gelsinbizede melo'dan sonra azman tipli biri lazım.. psikolojik üstünlük sağlayabilecek biri olmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o zaman orta yolu bulalım ikisi de gelsinbizede melo'dan sonra azman tipli biri lazım.. psikolojik üstünlük sağlayabilecek biri olmalı
Ikiside uygun acikcasi.Niasse yerine rodellaga olsun daha iyi olur . hamza yuzunden niasse'dan sogudum![]()
o zaman orta yolu bulalım ikisi de gelsin![]()
diarreis ya adam bıyıkları çizdirmiş silüet şeklinde top sakalı var mercekle bakmak gerekDiarra eskiden STV'de Türk şarkı söyleyen afrikalilari andırıyor sanki. Acaba maklubeyi sever mi?....
Kendisi 2004 kocaelinde türkçe olimpiyatlarinda 3. Olmuştur bilmiyorsan öğren şükrü.Diarra eskiden STV'de Türk şarkı söyleyen afrikalilari andırıyor sanki. Acaba maklubeyi sever mi?....
volkan demirel kalesinden çıkar dünkü gibi sonra tioteyi görse geri döner drogbaya benzemez buikisi gelse her maç karakolda biter :d :d
de jong iyi topçu bence gayet şık olur ama sanmıyorum b planıdır kendileri diarreis gelsinnDe jong gelmesin bu işin sonunda
eeeNiasse olmaz demiştim zaten ben
Kendisi 2004 kocaelinde türkçe olimpiyatlarinda 3. Olmuştur bilmiyorsan öğren şükrü.
bu haberi duyan diarra yıllık ücretine zam istediTiote'nin sağlık kontrolünde sıkıntı çıkmış herhalde Diarra şart oldu işte şimdi
Riva konusunda cok korkuyorum, biliyorsun. FFP yüzünden ceza yedik ama har vurup harman savurarak kac tane transfer yaptik ve anlasilan yapmaya da devam edecegiz.
Bunlarin Riva ile ilgili kesiler sözler ile ilgili baglantisi vardir bence, son senede neredeyse hic sicak para da girmedi kulübe acikcasi nereden geliyor bu paralar.
Niasse'nin bu ulke sinirlari icine girmemesi lazim. Adamin adini ne zaman duysam irkci aklima geliyoIkiside uygun acikcasi.
Bilgilendirme için tşkler rnş. Her gün yeni şeyler öğreniyoruz valla.