Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Riva konusunda cok korkuyorum, biliyorsun. FFP yüzünden ceza yedik ama har vurup harman savurarak kac tane transfer yaptik ve anlasilan yapmaya da devam edecegiz.

Bunlarin Riva ile ilgili kesiler sözler ile ilgili baglantisi vardir bence, son senede neredeyse hic sicak para da girmedi kulübe acikcasi nereden geliyor bu paralar.

Bileklik mileklik ayağına yönetim kasaya para koyuyor bence.Serdar Aziz'i de Dursun'un şahsi teminat mektubuyla aldığımız söyleniyor.

Kadir Cetincali : Galatasaray Tiote'yi yine de transfer edebilir, kesin vazgeçilmiş değil bu arada.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence bizimkiler lass'tan haber bekliyor. Anlaşılan ikisini almak istemedikleri için ayak yapıyorlar. Lass olayından olumsuz yanıt geldiği gibi imza attırmazlarsa ümit gassaraylı olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk
ben bi numara anlamadım bu işten.. Diarra gelecekse gelsin herkes maliyete takılmış selçuğu gönder o zaman hamiti sabriyi gönder diarramı battı bi tarafına

Arkadaşlar bugünkü şartlar altında menisküs cok problem değil.

İki kere menisküs ve ön çapra bağ ameliyatı geçirmiş biri olarak (iki ayrı diz, yani aynı dizde tekrar etmedi bu sakatlıklar) menisküz 4 haftada atlatılabilecek bir sakatlık problem değil.

Asıl sıkıntı bağ kopması ve raporda geçtiği söylenen iki bacak kaslarındaki farklılık bence.

Bu tür kas farkları bağ ameliyatlarından sonra ortaya çıkar. Bende iki kere oldu bu.

MarvinTheMartian

Tiotede sorun çıkacağı bence sürpriz olmamalı.
Diarra veya de jong üzerine yoğunlaşsındır

ben bi numara anlamadım bu işten.. Diarra gelecekse gelsin herkes maliyete takılmış selçuğu gönder o zaman hamiti sabriyi gönder diarramı battı bi tarafına

Ben de maliyete takmalarını anlamıyorum. Millet şöyle bi geçmişe baksa asıl zararı anadolu çöplerinden mi yoksa yıldızlarda mı yaptık çok net görecek.

Böyle sacmalik mi olur? Tiote ye verecegin parayi sakat olmayan Diarra icin kullan.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
çok paramız var ya sabriyle hamitlr kontrat yenilemeler donka 2.5 vermeler .. asıl parayı hakeden adamı da oyalayın yüksek maliyetmiş tioteye ısınamadım ben alnından kurşunu yemiş zaten o adam cyborg olabilir :)

Sakat adami alacaklar demek yani bizden bukadar demek istiyorlar.

Ekşi Sözlük'teki Volkan Demirel yorumu

"Bir Fenerbahçeli olarak söyleyeyim, The Revenant'daki Ayı bile daha seri."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt