İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
tiote yattıysa diarra ho
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Riva konusunda cok korkuyorum, biliyorsun. FFP yüzünden ceza yedik ama har vurup harman savurarak kac tane transfer yaptik ve anlasilan yapmaya da devam edecegiz.
Bunlarin Riva ile ilgili kesiler sözler ile ilgili baglantisi vardir bence, son senede neredeyse hic sicak para da girmedi kulübe acikcasi nereden geliyor bu paralar.
ben bi numara anlamadım bu işten.. Diarra gelecekse gelsin herkes maliyete takılmış selçuğu gönder o zaman hamiti sabriyi gönder diarramı battı bi tarafınaBence bizimkiler lass'tan haber bekliyor. Anlaşılan ikisini almak istemedikleri için ayak yapıyorlar. Lass olayından olumsuz yanıt geldiği gibi imza attırmazlarsa ümit gassaraylı olsun.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kadir Cetincali : Galatasaray Tiote'yi yine de transfer edebilir, kesin vazgeçilmiş değil bu arada.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hamit'e arkadaş olsun diye mi alacağız.Kadir Cetincali : Galatasaray Tiote'yi yine de transfer edebilir, kesin vazgeçilmiş değil bu arada.
ne mahmutu lan bu forumda dalga konusu olmuş bu diye diye getireceksiniz valla haşat ederim o dursunu delleniyorum yine
Kadir Cetincali : Galatasaray Tiote'yi yine de transfer edebilir, kesin vazgeçilmiş değil bu arada.
Böyle sacmalik mi olur? Tiote ye verecegin parayi sakat olmayan Diarra icin kullan.Kadir Cetincali : Galatasaray Tiote'yi yine de transfer edebilir, kesin vazgeçilmiş değil bu arada.
soxarım bele vaziyeteEdenun da dıbına doyayum sizun emü
ben bi numara anlamadım bu işten.. Diarra gelecekse gelsin herkes maliyete takılmış selçuğu gönder o zaman hamiti sabriyi gönder diarramı battı bi tarafına
çok paramız var ya sabriyle hamitlr kontrat yenilemeler donka 2.5 vermeler .. asıl parayı hakeden adamı da oyalayın yüksek maliyetmiş tioteye ısınamadım ben alnından kurşunu yemiş zaten o adam cyborg olabilirBöyle sacmalik mi olur? Tiote ye verecegin parayi sakat olmayan Diarra icin kullan.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk