Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren ve Podolski küser beyler. Ondan yildiz almiyoruz. Denge önemli sonucta

Sigthorsson Eren'in yedeği olarak alındı yani ona benzer özellikler taşıması gerekiyordu zaten. Eren sakatlanırsa ilerde topu tutacak forvet yoktu takımda onun içinde Eren'e benzer özellikler gösteren ama daha az kalitelisi yedek olarak geldi.

Olcanın sözleşmesinin feshedilmesi bence diarra ile alakası var gibi geliyor.
65milyon euro limiti ile alaka
Umut, donk ve tarıkın da durumlarının belirli olması lazım

Sent from my iPhone using Tapatalk

ÖZGÜR SANCAR / AJANSSPOR

Gündemde iki isim var. Obi Mikel ve Nigel de Jong.

OBI MIKEL GELMEYE RAZI

Chelsea'da forma giyen Obi, Galatasaray'a gelmeyi kabul etti; istediği yıllık ücretin kabul edilmesi durumunda.

Lonrda'da 3.5 milyon Euro kazanan Nijeryalı oyuncu, Galatasaray'dan yıllık 4.5 milyon Euro ve 3 yıllık sözleşme istiyor.

Chelsea'yle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan tecrübeli oyuncu, transfer bedelini kulübüyle kendisi görüşerek, İngiliz takımı yetkililerini makul bir ücret üzerinde ikna edecek. Sarı kırmızılılar, Chelsea'den gelecek cevaba göre kararını verecek.

Galatasaray'ın diğer alternatifi Nigel de Jong'u ise Sneijder'in menajeri Guido Albers önerdi. Teknik direktör Riekerink yurttaşının transferine sıcak bakıyor. Holandalı futbolcu MLS'de Los Angeles Galaxy forması giyiyor.

Galatasaray 48 saat içerisinde oyuncular hakkında karar verecek.

sonra da nasıl transfer edeceğiz zaman kalmadı diye işin içine edecek

forvet diye ala ala Sigtursun'u mu aldık şimdi. yazıklar olsun.

pardonda dzeko ibrahimoviç filan mi alıcaktık cl de yokuz zaten eren iyi basladı gelen kim olursa olsun umuttan iyidir.

Mesela ben eren derdiyok denen arkadası hic istemedim ama adam sahada işini yapıyor mesela carole 1 milyon paraya aldık taş gibi adam
Alex telles 6.5 milyon verdik carole gibi olamadı alırsın bir oyuncu oynarsa ne ala....
Transfer birazda şans işi bakınz nani rvp yerlerde süründüler mesela atiba denen adamı tanımazdım ben adam gayet iyi oynuyor

De Jong Sightorsson bize şampiyonluğu getirir siz neyden bahsediyorsunuz arkadaşlar?

Twitter´da duayenler "Sightorsson iyi transfer, dogru hamle" diyorlar.

Opsionuyla kiralamisiz

Ereni kesicek forvet almak aptallık olurdu zaten. Niasse'yi alsak Ereni neden aldınız diycektiniz yedek durucak adam almaları daha iyi oldu.

Euro 2016'da izledim kaç defa. Orada da 44 maç 22 gol ile oynuyor.

Elmander sınıfı bir oyuncu. Kariyer patlamasını oynarsa burada yapabilir. :)
Elmander gibi aynen . Ereni kesemez ama . Benim icin forvetten ziyade ön libero gelsin de jong gelsin mikel gelsin biri gelsin yeter ki.d

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekli dosyalar

• facepalm.webp
    facepalm.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 30
Geçen sezon o kadar maç oynayıp 4 gol atmasına bakmamak lazım. Nantes tüm sezon 33 gol atıp 44 yemiş. Kaliteli bir takım değil. Kreatif oyuncularıda yok. Gol atamayan bir santraforu bu kadar maç oynatmalarıda onların ne kadar aciz olduklarını gösteriyor zaten. Olay Sigthorrson'da değil oynadığı takımda. Her oyuncunun formsuz dönemleri olabilir, iş yapacaktır.

Yedek olarak Dybala mi bekliyodunuz

26 yasinda, cikis yapabilecek, mantalitesi bize uygun düsük maliyetli oyuncu iste
Hic almayacaktik normalde yinede aliyoruz, hic yoktan iyidir

Moukandjo malına 6-7 vermektense bu sightorsson iyi oldu tutarsa alırsın

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt