Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alternatif isimler acele yapılan transferler bize hiç bir zaman katkı sağlamadı bir tek riera için bir şey demem oda inanılmaz kazık fiyata gelmişti de jong sugtursonmudur nedir ancak cemali pandev gibi olur almayın arkadaşım oyuncu falan rodellegayı alsanız bundan iyiydi be adam muslerayı delik deşik etti

Forveti sallayın Diarra noluyo

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alternatif isimler acele yapılan transferler bize hiç bir zaman katkı sağlamadı bir tek riera için bir şey demem oda inanılmaz kazık fiyata gelmişti de jong sugtursonmudur nedir ancak cemali pandev gibi olur almayın arkadaşım oyuncu falan rodellegayı alsanız bundan iyiydi be adam muslerayı delik deşik etti

İlk sezonunda Riera,yata yata parasını almıştı resmen.Son sezonunda katkı sağladı biraz.

Sightorsson ??? Hayiiiiiiiiiiir, agir kazma, umutan farki yok ajaxda cok izlemi$tim, diarra ve denayeri getirin yeter bizeEkli dosyayı görüntüle 15793

Anlamadığım şey , böyle az mesajlı eski üyeler ; ne Zaman hoşa gitmeyen bir haber oluyor birer birer yazıyorlar . Güzel günlerde neden yazmıyorlar , anlamıyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

maxresdefault.jpg

eren geldiğinde bu kadar para verilirmi komisyon kokuyor bu iş diyen forum ahalisi sighordson u da beğenmiyor haliyle.şimdi şurdan bi bak bi kere olaya.aboubakar aldı bjk dimi maliyeti yıllık 6 milyon euro adamın.değermi bence direkt kazıklamışlar bjk yi.iyidir tabii de o para cidden odama çok fazla.eren in yıllık maliyeti bize 3.5.bu sighordson un da kendi yıllığı 1 civarı olur kiralam ücretini bilmiyorum nedir.2 sinin yıllık maliyeti aboubakardan azdır zannımca.riekerink forvet için hızlıdan ziyade pivot özellikli adam istiyor.sighordson da adamın istediği tarz uygun bir oyuncu.de jong u bilmiyorum ama sighordson bizim için yedek olarak mantıklı bi iş oldu bence.

Sigthorsson'a niye bu kadar karşı çıkıyorsunuz anlamadım en kötü makul bir yedek olur..
Nantes'deki performansı aldatmasın iyi bir oyuncu kendisi Avrupa'da olmadığımız ve paranın olmadığı bir ortamda daha iyisi imkansız zaten..

De jong ve Sightorsson gelirse hiç üzülmem , her türlü beklentiği karşılayacak adamlar , Sightorsson yeni Elmander olur keşke satın alsak , inş opsiyon vardır.
De jong için soru işareti var kafamda Amerika'da nasıl temposu acaba
Neyse defans anlamında iyi Tolga tempoyu toplar.

Sigthorsson Eren'i kesemez. Sigthorsson ajax'dan ayrildiginda ajax'li taraftarlar cok sevinmisti.

Sigthorsson agir bir oyuncu, son vuruslari ust duzey de degil, kotu de degil, idare eder yani, fizik guclu, hava topu kazanir, topla iyidir ama bazen topla gereksiz seyler dener ve topla cok oynar.

Eren ve Sigthorsson birbirilerine benzeyen oyuncular... alacagimiz forvet niasse ve moukandjo gibi hizli, pozisyon yaratabilen, bos alanda ve kontra ataklarda basarili olan biri olmasi lazimdi.

Neyse, hayirli olsun diyelim.

bencede bunlari alicagina transfer yapmasinlar.
yeminle seluck yine jongtan fazla is yapar sonucta 11 gol atmis.
ara sira topta caliyor. bosuna para harcama.
alinacaksa mantikli transfer yapisnlar gelecege yatirim.
de jongu alip yas ortalamasi yine huzur evine dönecek.
istemez !

Oh evren de vazgeçiyor diarra'dan diyor . Bari mikel gelseydi

Sent from my iPhone using Tapatalk

2011 den beri 7 gol sayisi gecmemis, nasil dogru transfer olur bir forvet icin ?

Türkiye farkli bir lig. Belli olmaz. Elmander de senede 30 gol atan forvet degildi. 7-8-10 vs. atiyordu. Hala unutamiyoruz adami.

Sistemin islemesi icin forvetin 25 gol atmasi sart degil. Sightorsson farkli görevler üstlenir, Podolski cakar, Sneijder cakar misal.

Sightorsson farkli görevler üstlenecek Elmander gibi. Öyle umuyorum en azindan. Büyük konusacak kadar da ezbere bilmiyorum adami.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt