Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim cöp lige Gelen her santrafor kariyerindeki gol rekorunu kiriyor,üstelik takimi rahatlatabilen bir adam,dursun baskana cok kizdim simdi tebrik ediyorum,tas gibi bir takim kurdu

Hayir hizli degil söyleyenler wilfried bony gelseydi cok mu hizli diyeceklerdi merak ediyorum.

Az önce twiterda levent nazifoglu ve bahri havadırın telefon görüsmesini dinledim.%99 bitti diyor nazifoğlu ama lütfen paylasmayın diyor.Haberleri kaldırın diyor. Not:Barıs cenk akkaya paylastı bunu su an video yok

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sigthorsson eren ile havayollari sirketi kurariz

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CrCzqy2XEAEI_pd.jpg

CrC16h-XEAA2KFl.jpg

Az önce twiterda levent nazifoglu ve bahri havadırın telefon görüsmesini dinledim.%99 bitti diyor nazifoğlu ama lütfen paylasmayın diyor.Haberleri kaldırın diyor. Not:Barıs cenk akkaya paylastı bunu su an video yok

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diarra icin mi?

Yalnız ozlemisiz ha oyuncudan oyuncuya atlayan nöbeti ?
En son aysal zamaninda hatırlıyorum bu denli fazla kişiyle anildigimizi.
Onda da drogba sneijder falan geldi işte bunda ne gelecek bakalim

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neden özellikle böyle kötülemek için bekliyorsunuz . Atıyorum lass gelse yazmazsınız ? Sizin gibi birkaç kişi daha var, özellikle insanların mutsuz olduğu Zamanlar geliyor , bakıyorsun 2010 üyesi ama mesaj 1000 , 80 ,400. Yani bizim taraftar MIsın bilmem ama suçu başkasında değil kendinizde arayın eğer GSli iseniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Diarra gelmedi diye ağlayanın taraftarlığına şaşılır asıl. Bi futbolcunun gelmemesi senin büyüklüğünü etkilemez. ama sana burun kıvıran adamı ertesi sene getirmek etkiler. Bi takım o takımda oynamak isteyen futbolcularla büyük olur. 1000 tane topçu var bir tane galatasaray var. biri gelmezse diğeri gelir. İnşallah bu sene şampiyon oluruz. ama Sigtorson doğru bir transefer değil. gol yüzdesi de hiçbir kulüp takımında üçte birin üzerinde değil.

Ligin en iyi hücum hattı bizde oldu açık ara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt