- 6 Eylül 2014
- 95.614
- 66.043
- 4.608
Kolbein e laf eden futbol konuşmasın harikulade topçu bee çok sevindim
Gelmesi birşey değilde 1. 400.000 euro aliyorsa itirazim vardir Puki bey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolbein e laf eden futbol konuşmasın harikulade topçu bee çok sevindim
Sezon sonu iyi bitmezse sinerjinden dolayı kulaklarını cinlatiriz artık ?Ulan yine çok istediğim bi topçuyu aldık benim açımdan efsane bi transfer sezonu oldu.![]()
Boş adam. Bize yaramazdı onun yapcağı işi s. Gumues de yapar ama kolbein müthiş fark yaratıcak bir topçuNiyaziyi niye istemedin?
Boş adam. Bize yaramazdı onun yapcağı işi s. Gumues de yapar ama kolbein müthiş fark yaratıcak bir topçu
Az önce twiterda levent nazifoglu ve bahri havadırın telefon görüsmesini dinledim.%99 bitti diyor nazifoğlu ama lütfen paylasmayın diyor.Haberleri kaldırın diyor. Not:Barıs cenk akkaya paylastı bunu su an video yok
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AynenDiarra icin mi?
Sigthorsson eren ile havayollari sirketi kurariz
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Diarra gelmedi diye ağlayanın taraftarlığına şaşılır asıl. Bi futbolcunun gelmemesi senin büyüklüğünü etkilemez. ama sana burun kıvıran adamı ertesi sene getirmek etkiler. Bi takım o takımda oynamak isteyen futbolcularla büyük olur. 1000 tane topçu var bir tane galatasaray var. biri gelmezse diğeri gelir. İnşallah bu sene şampiyon oluruz. ama Sigtorson doğru bir transefer değil. gol yüzdesi de hiçbir kulüp takımında üçte birin üzerinde değil.Neden özellikle böyle kötülemek için bekliyorsunuz . Atıyorum lass gelse yazmazsınız ? Sizin gibi birkaç kişi daha var, özellikle insanların mutsuz olduğu Zamanlar geliyor , bakıyorsun 2010 üyesi ama mesaj 1000 , 80 ,400. Yani bizim taraftar MIsın bilmem ama suçu başkasında değil kendinizde arayın eğer GSli iseniz.
Sent from my iPhone using Tapatalk