Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diarra ne oyalayacak arkadas inanmiyorum ben.

Yönetim yalan söylüyor derim ama Diarra oyaliyor demem mesela. Adam 2 katini kazanacak, niye oyalasin.

Hani oyuncu ile anlasilmisti?

Demek ki yönetim uyduruyor, net.

Katilmayan var mi?

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Diarra'nın MLS'ten teklif aldığı doğru olabilir, Marsilya'nın yeni sahibi belkide cezasını karşılayacak olabilir.

rieKİNG de jongu istiyorsa ben oynamadan birşey demem hocam anlıyor bu işten bekleyelim görelim :)

Bülent Tulun: "Nigel de Jong'u Sneijder ve Riekerink ısrarla istiyor diye duydum, benim için soru işaretli biri." (A Spor)
Bu da yeni moda oldu, Sneijder istiyormus. Eger öyle olsaydi simdiye de Jong coktan gelmisti, niye son gün beklensin cok istiyorsa.

Tamamen hoca ve oyuncunun üzerine oynuyorlar.

Man city nasrinin maaşının tamamını ödesin demiş bjk a

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetim yalan söylüyor derim ama Diarra oyaliyor demem mesela. Adam 2 katini kazanacak, niye oyalasin.

Katilmayan var mi?

Boşver bu işleri geçti gitti artık tamam sende haklısın.

o degilde biz eren kime alternatif olur diye beklerken erene alternatif geliyor.
gerisni siz düsünün.
neler konsuldu yine bony mony.
neyse forvet isini kapattik zaten, stoper icin denayeri bekliyordum en azindan su chedjou enkazindan kurtulmak icin.
oda olmayacak ap acik ortada.
ama de jong transferi tam fiyasko.
ula bi önlibero istedik yasi dermani yerdinde olan.
yine cöp transferi son dakikada.

Katilmayan var mi?

Diarrayla anlaştık dediler. Son anda belki sorun çıkarmıştır veya marsilyaya cephesinde sorun vardır açıklama bekliyoruz yönetimden. Diarra konusunda suçlamam pek hala uğraşıyorlar

Bu da yeni moda oldu, Sneijder istiyormus. Eger öyle olsaydi simdiye de Jong coktan gelmisti, niye son gün beklensin cok istiyorsa.

Tamamen hoca ve oyuncunun üzerine oynuyorlar.

De Jong iyi performans verirse de bu sefer Sneijder adamım be,işini biliyor diyeceksin. :D

Doğru olabilir,neticede aynı milli takımda oynadılar.Hemen cephe almak yanlış olur bu konuda.

Unlu yazarlar Diarra konusunu da henuz net bilmiyor bence.
Diarradan net cevap gelmedi+
Bugüne belli olur demişti nazifoğlu olumlu haber gelmedi+
De Jong haberleri çıktı=
Daldan dala atlayan medya Diarra olmuyo dedi tamamen yorum haberleri kaynak yok olumlu haber gelmediği için olumsuza yoruyolar daha netleşen bişey yok bence ki ayrıca De Jong Tiotenin alternatifi Diarrayla alakası olduğunu zannetmiyorum ki Tiote gelirken bilgiyi verenler özellikle Tioteyle Diarra birbirinden bağımsız demişlerdi 2.30 saat kaldı bugünün bitmesine bekleyelim

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o kadar sıkıldım ki bu diarra işinden gelse de sevinmeyeceğim artık.

Sorun diarra degil guzel kardesim, selman ozturk daha deminden nazifoglu ile 10 gun once yaptigi roportaji yayinladi, nazifoglu acik acik transfer 99% bitti diyor, ne oldu da transfer gerceklesmedi?

Nazifoglu pazartesi belli olacak diyodu, iyi oyaladi, cunku pazartesi tiote istanbula cagrilmisti... eger tiote saglik kontrolunden gecseydi yarin sozlesmeyi imzalardi. Saglik kontrolunden olumsuz rapor gelince sneijder'in menajeri albers'in onerdigi nigel de jong'u aliyorlar simdi.

Leiva olmadi, lass olmadi, tiote saglik kontrolunden gecemedi... tamam da, senin scout ekibin yok mu? Sen menajerlerin onerdigi oyunculara mi kaldin? Hem de transfer sezonun bitmesine 2 gun kala önlibero'yu aliyorsun, 2 aydir alamamissin, menajer onerisiyle aliyorsun, beceriksizlik degil mi bu.

Daha once de dedim, nazifoglu iyi guzel net konusuyor, ama transferlere gelince nedense net konusamiyor.

Bunun kaynağı nedir

Denayeri vermek istemiyorlarsa onunla ne yapacaklar? 3-4 kupa maçı hariç oynamaz bu sezon.

Stones Kompany Otamendi Kolarov (cb) var. Oynarsa belki sağ bek olarak oynar

Bu sene takımla çalışıp yeni sistemi öğrenmesini istiyorlarmış. Gelecek için düşünüyorlarmış bu oyuncuyu.

https://www.gscimbom.com/forum/f19-...1-sene-iddiasi-145835/index6.html#post8687274

Sightorsson'un Elmander gibi olduğuna emin misiz ?

Oyun stili acisindan farkliliklar olabilir ancak mentalite olarak benzer tipte futbolcular.

Profesyonel olurlar, caliskan olurlar, mücadele ederler, takim oyununu benimserler.

Fizigi yerinde, güclü ve genc sayilir. Ayrica ilk forvetimiz de olmayacak. Böyle bakmak lazim.

Kendini asar ve iyi isler yaparsa sezon sonunda aliriz, olmazsa yollariz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt