Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 78.323
- 68.563
- 5.003
de jong gelirse selçuku döver net
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bülent Tulun: "Nigel de Jong'u Sneijder ve Riekerink ısrarla istiyor diye duydum, benim için soru işaretli biri." (A Spor)
Bu da yeni moda oldu, Sneijder istiyormus. Eger öyle olsaydi simdiye de Jong coktan gelmisti, niye son gün beklensin cok istiyorsa.Bülent Tulun: "Nigel de Jong'u Sneijder ve Riekerink ısrarla istiyor diye duydum, benim için soru işaretli biri." (A Spor)
Diarra ne oyalayacak arkadas inanmiyorum ben.
Yönetim yalan söylüyor derim ama Diarra oyaliyor demem mesela. Adam 2 katini kazanacak, niye oyalasin.
Hani oyuncu ile anlasilmisti?
Demek ki yönetim uyduruyor, net.
Katilmayan var mi?
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
fransız futbolcu ve menajerden herzaman korkacaksın çok yanar dönerler.Diarra'nın MLS'ten teklif aldığı doğru olabilir, Marsilya'nın yeni sahibi belkide cezasını karşılayacak olabilir.
Diarrayla anlaştık dediler. Son anda belki sorun çıkarmıştır veya marsilyaya cephesinde sorun vardır açıklama bekliyoruz yönetimden. Diarra konusunda suçlamam pek hala uğraşıyorlarDiarra ne oyalayacak arkadas inanmiyorum ben.
Yönetim yalan söylüyor derim ama Diarra oyaliyor demem mesela. Adam 2 katini kazanacak, niye oyalasin.
Hani oyuncu ile anlasilmisti?
Demek ki yönetim uyduruyor, net.
Katilmayan var mi?
Bu da yeni moda oldu, Sneijder istiyormus. Eger öyle olsaydi simdiye de Jong coktan gelmisti, niye son gün beklensin cok istiyorsa.
Tamamen hoca ve oyuncunun üzerine oynuyorlar.
Diarradan net cevap gelmedi+Unlu yazarlar Diarra konusunu da henuz net bilmiyor bence.
o kadar sıkıldım ki bu diarra işinden gelse de sevinmeyeceğim artık.
Bunun kaynağı nedir
Denayeri vermek istemiyorlarsa onunla ne yapacaklar? 3-4 kupa maçı hariç oynamaz bu sezon.
Stones Kompany Otamendi Kolarov (cb) var. Oynarsa belki sağ bek olarak oynar
Sightorsson'un Elmander gibi olduğuna emin misiz ?