Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'lı yöneticilerden kötü haber:Diarra transferinin gerçekleşme olasılığı %10 (Futbolarena)

Bizim yöneticilerde bi sıkıntı var. Uyuşturucu falan kullanıyor olabilirler, kafaları güzel.
89 puanı nerden kırdıklarını merak ediyorum

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

De Jong ve Sigthorsson geliyorsa cidden hayal kirikligi.

En azindan Denayer gelsin.

Diarra gelmeliydi be..

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Katıldığım nokta:Bu sene bize yeter

Bence De Jong tek başına yetmez orta sahaya bi transfer daha lazım...

Tolga var. Gerekli olduğu takdirde Josue ve Selçuk var. Selçuk'u hiç beğenmiyorum tabi ama gidene kadar mecbur kalırsak değerlendiririz. Onunlayken de iyi kötü kazanıyoruz :D Avrupa yokken bu rotasyon yeterli olur ama önümüzdeki sezon için artık en az Diarra ayarında orta saha lazım. Onun partneri de De Jong - Tolga'dan biri olur artık form durumlarına göre.

Hamit o kadarda kötü değildi ya. Melo'nun yokluğunda ligin en çok top kapan oyuncusu olmuştu. Sakatlıklar olmasa işe yarardı bence.

Bunlar da iyice soyguncu çıktılar bonservis vermemelerini geç maaşı da bize kitliyolar satcak olsalar kapıyı 3-4 milyondan açarlar ama

Zamaninda bol keseden dagittik simdi ceremesini cekiyoruz . Çöp aldik hep . Tr den Türk topcu alacaksan almanya alt yapisi olacak mumkunse iyi takimda oynamis gelmis olacak yoksa alinmaz .

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aga 2 senedir ön liberomuz yok anlamiyorlar. 100 uzerinden 0 olan ön libero katkisini 60-70 yapsa yeter . Top kazanamiyor takim kadin futbol takimi gibi vuran ucuruyo .d

Aynen kardeşim geri kalan yerler iyi Tolga da iyi çıktı o da defansta direnç sağlıyo De Jongla lig için fazlasıyla sert oluruz bu sene idare eder

Sen öyle diyosan alalım, seni mi kıracam kardeşim :red:

Kardeşim biraz takımın durumunu incele. Eren dışında doğru dürüst forvetimiz yok. Poldi orada verimli oynamiyor, Sinan da çok dengesiz.

Ben gidelim Balotelliyi almak için 10m avro ödeyelim demiyorum. Gidin kiralayin diyorum. Tutarsa ne mutlu bize. Tutmazsa yedekte oturur.

Biraz mantıklı düşünelim artık (!)...

Zamaninda bol keseden dagittik simdi ceremesini cekiyoruz . Çöp aldik hep . Tr den Türk topcu alacaksan almanya alt yapisi olacak mumkunse iyi takimda oynamis gelmis olacak yoksa alinmaz .

Tarıkta da Alaman alt yapısı vardı renktaş genelleme yapmayalım :D

Kardeşim biraz takımın durumunu incele. Eren dışında doğru dürüst forvetimiz yok. Poldi orada verimli oynamiyor, Sinan da çok dengesiz.

Ben gidelim Balotelliyi almak için 10m avro ödeyelim demiyorum. Gidin kiralayin diyorum. Tutarsa ne mutlu bize. Tutmazsa yedekte oturur.

Biraz mantıklı düşünelim artık (!)...

Balotelli'ye 3-5 verseler satacaklar zaten ya 10 isteyeceklerini düşünmüyorum. Maaş yükü ve disiplinsiz hareketleri yüzünden istenmez.

Arkadaşlar anlamadığım bir huyunuz var bknz;
Tolga Ciğerci ve Ereni yakıştıramadınız sonuçlar ortada,bırakın adamlar topunu oynasın.De jong gelsin oynasın sonra asıp keseriz lütfen renktaşlarım verilen ücreti bir görelim birde.

Yine hayal kırıklığı ile bitiyor transfer sezonu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt