Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 84.166
- 13.275
- 2.483
Bu arada,Quakerboy da Diarra oldu olacak ha oldu yarın öbürgün diyordu,sanırım o da patladı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neye göre Sigthorson Eren'den daya iyi.Forvetimiz harika oldu Kolbein Eren 'den daha iyi bir forvet.Bir de Lass gelirse şampiyonluğun en büyük adayıyız harika bir kadro oldu yerimde duramıyorum Hadi Lass.:atess:
Katıldığım nokta:Bu sene bize yeterBen alacağımız verimi kıyasladım renktaş. Oyun stilleri bir değil tabi ki. De Jong'un CV'sinin de Topal'dan iyi olduğuna şüphe yok ama sonuç olarak kabul etmek gerekirse yıldız oyuncu diyemeyiz. Kötü oyuncu da olmadığı için Topal katkısı verir. Bu da bu sene için yeter bence.
Balotelli veya Niasseyi kiralayalim işte
Sightorson sightorson gitsin
Linnesİskandinav futbolcuların hiçbir şeyi yoksa iş ahlakı var be kardeşim.
Bari şu Narcos başlasa da biraz kafamız dağılsa
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
hamite nerler yazilmisti herkes istiyordu, fiyasko diye yaza yaza klaviyenin ömrünü kisaltik, bu de jong icinde gecerli.
De Jong taraftarla coşabilir ki adam yiyen katil ruhlu ön libero isteniyodu bu özellikleri karşılar Diarrayla çok yükselmiştik herif Realde 10 numara giydiNet iyi adam aldik . Tabanca gibidir simdi o sezon oncesi kampini yemistir mis gibi. profesyonellik yuksek oluyo kuzeyli abilerde .
De jong yatmaya gelmiyosa eger ki zannetmiyorum cunku yapisi geregi hirsli adam galatasaray bu sene tr yi sallar .
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Balotelli mi? Riekerink Bey'in durduk yere başını ağrıtmayalım Şükrücüm.