Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhteşem bir forvet aldık arkadaşlar saçmalayın hava toplarında Kjaer 'den daha iyi bir adam Kolbein.

Elalemin forveti Emenike ve o halde UEFA'ya katılıyorlar, RvP'yi saymıyorum o daha kötü durumda 1.5 yıldır uyum sağlayamamış. Bizim yedek forvetimiz bunlarınkinden iyidir.

#Kemik

402

Forvetimiz harika oldu Kolbein Eren 'den daha iyi bir forvet.Bir de Lass gelirse şampiyonluğun en büyük adayıyız harika bir kadro oldu yerimde duramıyorum Hadi Lass.:atess:
Neye göre Sigthorson Eren'den daya iyi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ben alacağımız verimi kıyasladım renktaş. Oyun stilleri bir değil tabi ki. De Jong'un CV'sinin de Topal'dan iyi olduğuna şüphe yok ama sonuç olarak kabul etmek gerekirse yıldız oyuncu diyemeyiz. Kötü oyuncu da olmadığı için Topal katkısı verir. Bu da bu sene için yeter bence.
Katıldığım nokta:Bu sene bize yeter

Bence De Jong tek başına yetmez orta sahaya bi transfer daha lazım...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bari şu Narcos başlasa da biraz kafamız dağılsa

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Tiote transferi olsaydı iyiydi. Adam en azından EPL'den geliyordu, fizik gücü falan belli. Bundesliga'dan gelen Tolga'yı gördük. De Jong'un temposu, fiziği ne durumda bilmiyoruz.

hamite nerler yazilmisti herkes istiyordu, fiyasko diye yaza yaza klaviyenin ömrünü kisaltik, bu de jong icinde gecerli.

Chadli --> West Brom

Bonservis €15m.

Hasan transfer listemizdeydi diye açıklama yaptığında dalga geçiliyordu, şimdi al alabilirsen.

Salih yarin imzaliyomus anteple. 500 bin tl sini biz verecekmisiz . Gama nin haberi

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıldız bir Santraforumuz olur, Sightorrson iyi transfer olur.

Ama Eren banko ST olduğu için, millet yedek değil, AS Santrafor istiyor.

Net iyi adam aldik . Tabanca gibidir simdi o sezon oncesi kampini yemistir mis gibi. profesyonellik yuksek oluyo kuzeyli abilerde .
De jong yatmaya gelmiyosa eger ki zannetmiyorum cunku yapisi geregi hirsli adam galatasaray bu sene tr yi sallar .

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
De Jong taraftarla coşabilir ki adam yiyen katil ruhlu ön libero isteniyodu bu özellikleri karşılar Diarrayla çok yükselmiştik herif Realde 10 numara giydi :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt