- 9 Ağustos 2011
- 59.667
- 34.272
- 3.558
Hollandalılar dan zarar gelmez. Caliskan adamlardir
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam geldiğine pişman olmuşturTiote nerde la adamın önünü de kapadık çürük çıkartıp şimdi kimsede almaz. Çok sevdiğim bir topçuydu kemik gibi
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
SON DAKİKA: Manchester City'den ayrılacak olan Joe Hart, Serie A takımlarından Torino ile anlaştı! İmzaların atılması bekleniyor.
Mis gibi kaleci, ulan Guardiola .
Artik kafa buluyorlar bence. Gecelim.Fatih Uz
Diarra'da henüz olumsuz sonuç olmadığı bilgisi geldi. De Jong, Diarra'dan bağımsız Tiote'nin alternatifi.
Fatih Uz
Diarra'da henüz olumsuz sonuç olmadığı bilgisi geldi. De Jong, Diarra'dan bağımsız Tiote'nin alternatifi.
Man Blue'den Torino'ya kadar nasıl düşüyor yav ?
Bence artık yönetim cephesinden açıklama gelmesi lazım sıkıldıkArtik kafa buluyorlar bence. Gecelim.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Ali Ece: "Muslera'nın, eşinden sonra en büyük hayranı benim. Abartmıyorum. Boş değilim ona karşı
forumda bu muhabeti kaçırdım sanırım
Mali hesabı yönetim yaparinanmayin böyle haberlere hem de jon hem diarra mümkün degil maliyet acidan.
Ciddi adamlarin hepsi diyo ki Galatasaray iki gun once yeni teklif yapti diarra sali gunu karar verecek beyefendi hala dusunuyomus .Artik kafa buluyorlar bence. Gecelim.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
espirisine beMal lan o. evli degil mi bide.
tamam anladim da, gay'de olabilir yani bilemiyorumespirisine be![]()