- 11 Haziran 2015
- 39.850
- 28.258
- 2.193
FLAŞ! De Telegraaf: "De Jong, Galatasaray'dan aldığı teklifi düşünüyor. Henüz karar vermedi"
SON DAKİKA | AD Muhabiri Maarten Wijffels: "Nigel de Jong, Galatasaray ile görüşmek için İstanbul'da."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FLAŞ! De Telegraaf: "De Jong, Galatasaray'dan aldığı teklifi düşünüyor. Henüz karar vermedi"
Diyodum çok belliydi böyle bise olacağı olcan isterse alır son kurusuna kadwr.@nevzatdindar şimdi14 saniye önce İstanbul, Türkiye
Nevzat Dindar Retweetledi: Mehmet Ayan
Evet ama Olcan bir yere gitmezse 3.7 milyon euro alabilir.. iş artık UÇK'da..
Oha ya.
4-4-2'nin kanadında oynuyor diye her maç çalım şov yapıp uçmasını bekleyenlerden bahsediyorsun sanırım?
Orta sahaya, takım savunmasına yaptığı katkıyı, pas organizasyonlarına falan katılmasını önemli görmeyenleri.
Haklısın bu tarz gerçeklikten kopuk yorum yapanlar vardı.
ali naci küçük @nkucukk SICAK SICAK BİLGİGalatasaray'ın yeni golcüsü İzlanda'da gelecek. Kolbein Sigthorsson bu sabah 04:00'te İstanbul'da olacak
:red:
işte benim korkum da bu herif bize gelip tutmazsa, yedek kulübesinde otururken sahaya maytap, torpil atabilme ihtimali.
Yapmaz diyemem. öyle bir potansiyeli var.
hala hamiti savunablen kisiler var hersene indira kandi lamburcup 3 milyon €dan fazla para yatarak alip,
GSde en fiyasko transferlerden birtanesidir.
birak Allah askina neyse kapatalim konuyuyu, fuzili yoruluyoruz.
beyefendiye bak biz bunu beğenmiyorduk bu da bize naz çekiyormuş meğer. diarra ile o kadar uğraştık bi de senle mi uğraşacaz atla uçağa gel hemen asabımızı bozmaFLAŞ! De Telegraaf: "De Jong, Galatasaray'dan aldığı teklifi düşünüyor. Henüz karar vermedi"

Muslera
Cavanda - Chedjou - Serdar - Carole
Podolski - De Jong - Sneijder - Bruma
Derdiyok - Sigthorsson
Tolga'yı kesmek istemezdim ama neden olmasın? 2011/12 sezonu 442'si gibi Melo rolünde De Jong, Selçuk rolünde Sneijder. Eboue rolünde Cavanda, Elmander rolünde Sigthorsson. Önde baskılı agresif futbol.
SA beyler
Diarra olmamis
Sent from my iPhone using Tapatalk