Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@nevzatdindar şimdi14 saniye önce İstanbul, Türkiye
Nevzat Dindar Retweetledi: Mehmet Ayan
Evet ama Olcan bir yere gitmezse 3.7 milyon euro alabilir.. iş artık UÇK'da..

Oha ya.
Diyodum çok belliydi böyle bise olacağı olcan isterse alır son kurusuna kadwr.
İnşallah uzlasmislardir.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Cavanda Serdar Denayer Carole
De Jong Tolga
Bruma Sneijder Podolski
Eren

4-4-2'nin kanadında oynuyor diye her maç çalım şov yapıp uçmasını bekleyenlerden bahsediyorsun sanırım?

Orta sahaya, takım savunmasına yaptığı katkıyı, pas organizasyonlarına falan katılmasını önemli görmeyenleri.

Haklısın bu tarz gerçeklikten kopuk yorum yapanlar vardı.

hala hamiti savunablen kisiler var hersene indira kandi lamburcup 3 milyon €dan fazla para yatarak alip,
GSde en fiyasko transferlerden birtanesidir.
birak Allah askina neyse kapatalim konuyuyu, fuzuli yoruluyoruz.

işte benim korkum da bu herif bize gelip tutmazsa, yedek kulübesinde otururken sahaya maytap, torpil atabilme ihtimali.
Yapmaz diyemem. öyle bir potansiyeli var.

Eskiden öyle bir potansiyeli vardı ama o eskidendi. Onca sene sonra daha aptallık yapacağını zannetmiyorum.

Burada temiz bir sayfa açabilir.

hala hamiti savunablen kisiler var hersene indira kandi lamburcup 3 milyon €dan fazla para yatarak alip,
GSde en fiyasko transferlerden birtanesidir.
birak Allah askina neyse kapatalim konuyuyu, fuzili yoruluyoruz.

Yahu sakat olduğu sezonların neyini savunacağım? Konuyu çarpıtmayalım.

Kaldı ki adamın elinde olan bir durum da değil.

İlk sezonunda verdiği katkı gayet iyiydi, bunu görmemek için ya maçları izlememek ya da futboldan anlamamak lazım.

Olcan öyle diğerleri gibi karaktersiz birine benzemiyor bence kolaylık sağlar anlaşırız.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Yalniz sacmaliga bakin lan. Mikel, Leiva, Tiote, Diarra, De Jong... Bu nasil bi alternatif isimlerdir. Biri mars digeri pluton. Hepsi DMC diye adamlar rastgele secmis sanki. Futboldan anladiklari bu kadar yonetimin.

Onu gecin madem Lass a 15M gomecek butcen var bi tane fransadan genc, dalaksiz zenci bulmak o kadar mi zor yahu? Scot ekibi ne gune duruyo?

Gene niye son saatlere kaldik?

Kepazelik ustune kepaxelik.

Muslera
Cavanda - Chedjou - Serdar - Carole
Podolski - De Jong - Sneijder - Bruma
Derdiyok - Sigthorsson​

Tolga'yı kesmek istemezdim ama neden olmasın? 2011/12 sezonu 442'si gibi Melo rolünde De Jong, Selçuk rolünde Sneijder. Eboue rolünde Cavanda, Elmander rolünde Sigthorsson. Önde baskılı agresif futbol.

Muslera
Cavanda - Chedjou - Serdar - Carole
Podolski - De Jong - Sneijder - Bruma
Derdiyok - Sigthorsson​

Tolga'yı kesmek istemezdim ama neden olmasın? 2011/12 sezonu 442'si gibi Melo rolünde De Jong, Selçuk rolünde Sneijder. Eboue rolünde Cavanda, Elmander rolünde Sigthorsson. Önde baskılı agresif futbol.

Her maç 5 gol yeriz

Sneijder Selçuk rolünde oynayamaz.

O formasyonda oynamak icin Tolga - De Jong oynaman lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt