Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
55eac310f018fbb8f8951145.jpg

Benim taraftar bu kadar naif olsa bende gece gündüz transfer döneminde kazik atip uyuturdum. Az bile yapiliyor. Sizde hatalardan ders cikarsaydiniz. Diarra gelmiyor.

Lan simdide marsilyami para istiyo hani onlarla anlasmistik

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
is

Biz Diarra nın cezasını oduyoruz (imza parası yerine). Ayrıca bonservis odenmez, mumkun değil. Isterse Messi olsun. Hem imza parası hem bonservis parası. Boyle bir sey yok bu dunyada..

Yok diarra tek taraflı feshedip marsilyaya gitmiş ve antlaşmasında ceza alırsa onu ödemesini klübün yapmasını ya da serbest kalma maddesini koymuş. Arada Marsilya yok yani....

Diarranın fesih hakkı var diyorlardı , niye ödeyelim bonservis

Madem o kadar butcen var gremio'dan walace cokseydik veya o tarzda bi adam piyasada bi ton adam bulursun 10-15 bonservis ver yillik 1 milyon maas ver avrupali oyle yapiyo . biz ne zaman bole seyler yapacagiz gercekten cok merak ediyorum

bu arada formalar fotoğraftakiler gibi kötü değil bugün beyoğlu storea gittim gözüme hoş gözüktü. Merak edilen yakalı tshirt ise haftaya satışa çıkacakmış

Diarra'nın resmi sözleşmesinde serbest kalma maddesi yokmuş diyorlar.

Olcay Şahan: "Dünyanın en iyi hocası maçı yönetiyor. hocaya saygı yok. Her pozisyonda üstüne koşuyorlar"
Olcay Şahan: "Eksik kalana kadar maçın üstünlüğü bizdeydi. Zaten Konya'nın toplasan 3-4 pozisoynu vardı. Sağlık olsun"
Olcay Şahan: "Maçtan evel sulanmıyor, maçtan önceki gece sulanıyor zemin. O da güzel bir taktik."

bu adam gercekten mal, kendini ne zannediyorsa

Tinerciler ağlamaya başlamış , destur daha ilk hafta

Radyospor‏ @radyosporcom
Olcay Şahan:"Maçtan önce sulanmayan saha maçtan sonra sulanıyor. Bu da güzel bir taktik."

Olcay Şahan: "Dünyanın en iyi hocası maçı yönetiyor. hocaya saygı yok. Her pozisyonda üstüne koşuyorlar"
Olcay Şahan: "Eksik kalana kadar maçın üstünlüğü bizdeydi. Zaten Konya'nın toplasan 3-4 pozisoynu vardı. Sağlık olsun"
Olcay Şahan: "Maçtan evel sulanmıyor, maçtan önceki gece sulanıyor zemin. O da güzel bir taktik."

bu adam gercekten mal, kendini ne zannediyorsa

Olcay sanki hocalara cok saygi gösteriyor. En saygisizden biri Olcay bu ligde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt