Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olcay mal filan degil bildigin cahil ilkokulu ite kaka bitiren tipler olur ya aynen öyle topculuguda öyle zeka seviyeside

Olcay Şahan: "Dünyanın en iyi hocası maçı yönetiyor. hocaya saygı yok. Her pozisyonda üstüne koşuyorlar"
Olcay Şahan: "Eksik kalana kadar maçın üstünlüğü bizdeydi. Zaten Konya'nın toplasan 3-4 pozisoynu vardı. Sağlık olsun"
Olcay Şahan: "Maçtan evel sulanmıyor, maçtan önceki gece sulanıyor zemin. O da güzel bir taktik."

bu adam gercekten mal, kendini ne zannediyorsa

Sığır sulansa ne olacak

Avrupa Şampiyonasında gördük hepinizin ne mal olduğunu

Karşına futbolcu çıkınca sen top bile süremedin top ile birlikte taça çıktın

Ha ben sığırım çimen sulanınca daha iyi otlanırım diyorsan o ayrı

Bu ateş üfleyerek sönmez

N'zonzi -kranevitter-iborra var buyuk ihtimal n'zonzi -kranevitter oynar diara'ya bizim kadar maas vereceklerini sanmiyorum ha derseki sampiyonlar liginde oynamak istiyorum o baska . yonetimin ceza muhabbeti bosa cikar kaynar buralar
Sevilla alcak diye demedim o polonyalı herifi çok beğeniyodum ondan dedim aslında Kranevitteri biz de alabilirdik

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olcay Şahan: "Dünyanın en iyi hocası maçı yönetiyor. hocaya saygı yok. Her pozisyonda üstüne koşuyorlar"
Olcay Şahan: "Eksik kalana kadar maçın üstünlüğü bizdeydi. Zaten Konya'nın toplasan 3-4 pozisoynu vardı. Sağlık olsun"
Olcay Şahan: "Maçtan evel sulanmıyor, maçtan önceki gece sulanıyor zemin. O da güzel bir taktik."

merak etme sampiyonlar liginde yeni gol yeme rekoru kirdilarmi ,hayatin gerceklerini görür gene.

hahahahaahhahahahahh

. @OMLaProvence report an agreement between Galatsaray and Lokomotiv over Lass Diarra's fine - paving a way for the captain to move

anlaşılmış galiba moskovayla

Diarra gelirmisin iki dk işimiz var :D :D

Bugün evren'in tarif ettiği kanat ve forvet oynayan hızlı biri tam Niasse'yi tarif etti

Sent from my iPhone using Tapatalk

burada 5 hafta haberlere malzeme yapilan johansen gide gide 2.3 milyona gitmis.

tolga'dan daha ucuza almislar. bit pazarligi falan yaptigini da düsünmüyorum fulham'in.

bizimkiler bunun pesine düsüp alamadiysa rezalet. gerci bunu istemeleri daha büyük rezaletti.

ne hikmetse avrupadan bi tane yabanci bile alamadi bizim irkcilar. doumbia'lar falan basele giderken bunlar kasimpasa'dan indirim bekliyordu eren icin.

Emre Çolak, Deportivo'nun hem en çok topla buluşan (63) hem de en çok pas atan (38) 3. ismi oldu (via Mackolik)

. @OMLaProvence report an agreement between Galatsaray and Lokomotiv over Lass Diarra's fine - paving a way for the captain to move

anlaşılmış galiba moskovayla

Sergen renktaş tamam kuşlar bize fransız Kulübü falan diyorlar ama sen onu yanlış anlamışsın galiba

Devamlı fransızca içerikler

Bu ateş üfleyerek sönmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt