- 2 Temmuz 2011
- 140.094
- 60.181
- 5.628
:red:Çok uçuyosun yapma :ka19::ka19:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:red:Çok uçuyosun yapma :ka19::ka19:
Olcay Şahan: "Dünyanın en iyi hocası maçı yönetiyor. hocaya saygı yok. Her pozisyonda üstüne koşuyorlar"
Olcay Şahan: "Eksik kalana kadar maçın üstünlüğü bizdeydi. Zaten Konya'nın toplasan 3-4 pozisoynu vardı. Sağlık olsun"
Olcay Şahan: "Maçtan evel sulanmıyor, maçtan önceki gece sulanıyor zemin. O da güzel bir taktik."
bu adam gercekten mal, kendini ne zannediyorsa
Sevilla alcak diye demedim o polonyalı herifi çok beğeniyodum ondan dedim aslında Kranevitteri biz de alabilirdikN'zonzi -kranevitter-iborra var buyuk ihtimal n'zonzi -kranevitter oynar diara'ya bizim kadar maas vereceklerini sanmiyorum ha derseki sampiyonlar liginde oynamak istiyorum o baska . yonetimin ceza muhabbeti bosa cikar kaynar buralar
Olcay Şahan: "Dünyanın en iyi hocası maçı yönetiyor. hocaya saygı yok. Her pozisyonda üstüne koşuyorlar"
Olcay Şahan: "Eksik kalana kadar maçın üstünlüğü bizdeydi. Zaten Konya'nın toplasan 3-4 pozisoynu vardı. Sağlık olsun"
Olcay Şahan: "Maçtan evel sulanmıyor, maçtan önceki gece sulanıyor zemin. O da güzel bir taktik."
. @OMLaProvence report an agreement between Galatsaray and Lokomotiv over Lass Diarra's fine - paving a way for the captain to move
anlaşılmış galiba moskovayla