Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sport Witness
Sport Witness‏ @Sport_Witness

West Brom offer €17m for winger, Turkish club says it’s still not enough. #WBA

Teklif doğru heralde , eğer Bruma böyle devam ederse seneye 30 ve üzeri paraya satmamız imkansız değil

Daha 1 ay önce az daha 4.5 m Psv ye gidiyordu.Verilmiş sadakamız varmış.

bruma kesinlikle satılmamalı...

Ardayıda böyle son günde sattık ondan sonra sol kanat getiricez diye çatladık göbeğimizden...
Transferin son günü satılmamalı kimse heleki bruma...Takımda fark yaratıcak 3 oyuncudan biri 30-40 milyon arası bir paraya ancak satılabilir 17 milyoun zaten birazı gidicek portekiz ekibine.

Sighortsonn Euro 2016'da baya iyiydi. En fazla hava topu indiren oyuncu olması lazımdı sanırım bir çoğuda olumlu. Fransa Ligindeki sıkıntısı ne bilmiyorum gol vuruşları o kadar kötü değil pozisyona girince atıyor çünkü. Gelsin bakalım zaten ucuz transfer klübede bekler bizim ligde bu tip oyuncular patlama yapabiliyor bakacaz.

Gol vuruşlarından kaynaklanmıyor adamın az gol atması. Elmander gibi aslında. Elmander'in vuruşları sağlamdı ama adam başka işler yapmaktan kale önünde çok az kaldığından az gol atıyordu. Burak 20 gol atar mesela yanındakilere 5 gol attıracak alan açmaz, pozisyon yaratmaz. Böylesi adamlar belki 10 atar ama arkadaki üçlü de en az 20 gol atar sayelerinde.

Gurubumuzu lider bitirmiş izlanda milli takımının forvetini almışız avruapa şampiyonasında 2 gol atmış bir golcüden bahsediyoruz kötüelemeye gerek yok anlaşırsak başarılar dileriz golcüsüzlükten iyidir yerden havadan atıyor adam ajaxta süperdi nantes da olmadı bizdede olmayacağı anlamına gelmez zaten kiralık

Galatasaray'ın yeni transferi Kolbeinn Sigthorsson - YouTube

Sighortsonn Euro 2016'da baya iyiydi. En fazla hava topu indiren oyuncu olması lazımdı sanırım bir çoğuda olumlu. Fransa Ligindeki sıkıntısı ne bilmiyorum gol vuruşları o kadar kötü değil pozisyona girince atıyor çünkü. Gelsin bakalım zaten ucuz transfer klübede bekler bizim ligde bu tip oyuncular patlama yapabiliyor bakacaz.

sıkıntı şuydu bence,adam gidebilecegi en boktan takıma gitti ajaxtan kalkıp kasımpaşa antalyaspor ayarında bir takıma gitti gecen yılı 15.bitirdi nantes

hafta sonu bordeux ile nantes macını izledim oynadıgı takım berbat ötesi

Gol vuruşlarından kaynaklanmıyor adamın az gol atması. Elmander gibi aslında. Elmander'in vuruşları sağlamdı ama adam başka işler yapmaktan kale önünde çok az kaldığından az gol atıyordu. Burak 20 gol atar mesela yanındakilere 5 gol attıracak alan açmaz, pozisyon yaratmaz. Böylesi adamlar belki 10 atar ama arkadaki üçlü de en az 20 gol atar sayelerinde.

Duvar olup alan açar evet. Ama tam bi Elmander bekleyemeyiz pres yapamaz.

Lass idmana cikmamis marsilyaya rest cekmis . Damarlarimi kesseniz sari kirmizi akar birakin gideyim demis .d

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

de jonga cok laf etmeyin bence açıkçası ben onuda alamayacaklar diye korkuyorum birde o açıdan düşünün

sıkıntı şuydu bence,adam gidebilecegi en boktan takıma gitti ajaxtan kalkıp kasımpaşa antalyaspor ayarında bir takıma gitti gecen yılı 15.bitirdi nantes

hafta sonu bordeux ile nantes macını izledim oynadıgı takım berbat ötesi

Evet Nantes baya kötü takım. Zaten en golcü oyuncuları 6 gol mü 7 gol mü ne atmış. Hücum yönünde kısır bi takım demek ki

Bende Sigthorsson 'un çok faydalı olacağını düşünüyorum. Hem ucuz bir transfer o anlamda elinde patlama ihtimali yok, en kötü aldığın paraya satarsın. Birde millet gömmüş ama De Jong 'da iyi bir seçenek bizim için. Kendini bulursa Dmc için ilaç olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt