- 31 Aralık 2015
- 15.687
- 10.342
- 1.688
Yani. Bi sevilla surprizide olabilir.demek ki lass monaco ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani. Bi sevilla surprizide olabilir.demek ki lass monaco ya
Sighortsonn Euro 2016'da baya iyiydi. En fazla hava topu indiren oyuncu olması lazımdı sanırım bir çoğuda olumlu. Fransa Ligindeki sıkıntısı ne bilmiyorum gol vuruşları o kadar kötü değil pozisyona girince atıyor çünkü. Gelsin bakalım zaten ucuz transfer klübede bekler bizim ligde bu tip oyuncular patlama yapabiliyor bakacaz.
Yani. Bi sevilla surprizide olabilir.
Sighortsonn Euro 2016'da baya iyiydi. En fazla hava topu indiren oyuncu olması lazımdı sanırım bir çoğuda olumlu. Fransa Ligindeki sıkıntısı ne bilmiyorum gol vuruşları o kadar kötü değil pozisyona girince atıyor çünkü. Gelsin bakalım zaten ucuz transfer klübede bekler bizim ligde bu tip oyuncular patlama yapabiliyor bakacaz.
Gol vuruşlarından kaynaklanmıyor adamın az gol atması. Elmander gibi aslında. Elmander'in vuruşları sağlamdı ama adam başka işler yapmaktan kale önünde çok az kaldığından az gol atıyordu. Burak 20 gol atar mesela yanındakilere 5 gol attıracak alan açmaz, pozisyon yaratmaz. Böylesi adamlar belki 10 atar ama arkadaki üçlü de en az 20 gol atar sayelerinde.
Futbol Arena @futbolarena
West Bromwich, Bruma için 17 milyon Euro teklif etti ama Galatasaray 20 milyon Euro istiyor. (O Jogo)
30 versinler verelim.
sıkıntı şuydu bence,adam gidebilecegi en boktan takıma gitti ajaxtan kalkıp kasımpaşa antalyaspor ayarında bir takıma gitti gecen yılı 15.bitirdi nantes
hafta sonu bordeux ile nantes macını izledim oynadıgı takım berbat ötesi
Duvar olup alan açar evet. Ama tam bi Elmander bekleyemeyiz pres yapamaz.
Ziyech > Ajax , € 11 milyon