Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent Nazifoğlu gibi bir üst akıl varken endişelenmiyorum o adam herşeyin farkında ciddi söylüyorum yıllar sonra gördüğüm en net adam..
Bayıldım adamın tarzına adam her hafta taraftarı bilgilendiriyor 1 yıldır sessiz sedasız kulüp yönetirken yönetim en akıllı hamleyi kameraların karşısına bu adamı çıkartarak yapmış doğrusu.

Olabilecek en iyi senaryo;
Muslera(C)
Cavanda Denayer Serdar Carole
Tolga Diarra
Podolski Sneijder Bruma
Eren

Yedekler: Cenk - Hamit - Hakan - Sinan - Josue - Yasin - Sigthorsson
Tribün: Semih - Sabri - Linnes - Koray

84+ puan ile Şampiyon​

Umut Bulut: Kayseri
Tarık Çamdal: Kayseri
Donk: Kasımpaşa
Salih: Gaziantep
Berk: Kira
Eray:Kira
Jem: Serbest
Endoğan: Serbest
Gündoğan: Serbest
Olcan: Serbest
Selçuk: Çin
Chedjou: Nereye olursa

Sene Sonu:
Sabri: Serbest
Hamit: Serbest
Hakan: Teşekkür edilir.
Yasin: Satılır
Podolski: Çin&USA&Birleşik arap emirlikleri
Sneijder: Çin&USA&Birleşik arap emirlikleri

2017/2018 CL'ye hazır bir bütçe ve çekirdek kadro, yeni CL'de min her yıl 40€ ile yılda 2 tane üst düzey transfer yapsak önümüzde kimsenin durabilme ihtimali yok, şu otelide bitirip satıp banka borçlarını ödesek ne sportif nede mali anlamda yanımıza kimse yaklaşamaz.

melo ve arda örneğinde olduğu gibi bu 2 adamı sattılar arda gitti sol açık kimler geldi rieralar efendim amrabatlar bruma bile daha takıma yeni oturdu kaç yıldır adam gibi sol kanat var
Melo gitti hamza çıktı ben devam edeerim evlatlarımla dedi ahali gaza geldi gitsin yaslandı 4 yıldızı taktığımız sezon pek iyi oynamadı diye millet 5 milyona satınca bayram etti birde.
Donk geldi şahane bir arkadaş mesela yetmedi bilal kısa emre çolak selcuk hamit o bölgede chedco bile oynadı... gözlerim yaşardı melosuz oynanan futbolu izlerken işte dedim budur tarihimizin en iyi 2 ortasahasıydı geçen yıl en iyi ortasaha haliyle bam 3 üçlüsüydü...İnsanlar ne içiyor bilmiyorum bazen onu satalım bunu satalım efendim ne oynamıs zaten gitsin hani sanki emre çolaktan bahsediyor melodan bahsederken sonra 5 milyon kaznadığımız adamdan yerine transfer yapmak için 20 milyon harcıyoruz gelenler leş ötesi sonra vay efendim klüp niye battı....

Sonuna kadar haklısın bende katılıyorum, hatta ara ara benzer şeyleri yazdım ancak senden farklı olarak şunu da düşünüyorum. Bir futbolcu için çok iyi bir fiyat gelirse satılması uygun olur. Yanlız burada Bruma için 17m bir fırsat değildir zaten 12'ye aldık ve %25ini sportinge vericez. 25-30 falan teklif gelir birde transferin son günleri değildir!!! yani inceleyip yerine oyuncu koyabileceğin bir dönemdesindir satabilirsin hatta satmalısındır da. Porto, Benfica süper oyuncularını çok iyi fiyatlara sattı diye küme düşmedi hatta o paralarla gitti adı sanı duyulmamış daha yetenekli genç oyunculara yüksek paralarda verdi, ama dediğin gibi Melo 'nun yerini doldurmazsan arda 'nın yerini dolduramayacak hamleler yaparsan geçen seneki gibi ligi 6.da bitirirsin.

2010-2011 den sonra adam gibi bir takım kuruldu, tam destek verelim renkdaşlar.
eğer takım oyunu oynar kenetlenirsek ligi dağıtırız.

chedjou kadar taş düşsün başınıza . Adam mallarla oynaya oynaya bu halde şuan. Adam gibi birini koyamadık ki yanına.

chedconun yaptığı tek bir kritik hamlesi varmı geldiğinden beri anca bizim kaleye atıyor yada ters vuruyor topa rakibi pozisyona sokuyor.
Tank gibi ağır yanından çalımı atan 2 metre arkasında bırakıyor adamı ve mallarla oynaya oynaya diyorsun sneijderde onlarla oynuyor brumada onlarla oynuyor podolskide onlarla oynadı işlerini yapıyor biz demiyoruzki chedco gitsin gol atsın rakibi kaçırmasın zırt pırt havadan gelen şamyel topu bizim kaleye doğru vurmasın yeter.

De Jong kararini vermemis daha.

Donk icin gelen 4-5 teklif varmis.

Diarra konusu kapanmamis.

Kaynak Twitter Ne Kadar Dogru bilemem

EDIT

FANATIK SON DAKIKA HABERI DE JONG AKSAMA ISTANBULDA

Chedjou istediğimiz tipte stoper değil dersiniz anlarımda kesinlikle kötü bir oyuncu değil bence.

2012 Ujfalusi birilerinin yaptığı mal mal hataları mevcut kadroda mevcut sistemde yapmaz diye düşünüyorum.

Nah etmedi, bos yapmayalim bir, iki bir bak bakalim Ujfalusi zamanında kadro nasilmis, sistem nasilmis, Orta Saha nasilmis, forvet kimmis..

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Doğru diyosun defans ön tarafta başlar ama benim bahsettiğim sakarlıklar..ben ujfaya top gelince rahat hissediyordum kendimi ama chedjou tam bomba..adamın nabzını yükseltir..her maç kendi kalesine gol atma potansiyeli olan sakar bir futbolcu..ujfanın duruşu baba güven veriyordu

Chedjou denen kevgir geleni gideni arkasina kaciriyor. Herif hucum da daha iyi diye iyi saniyosunuz. Ched in yapacagi savunmanin icine ediyim

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne 17 si ne satması abi ya bu sene 8taşlıların şikecilerin en çok tırstığı topçumuz bruma bu cocugun satılması demek resmen şampiyonluğu satmak demek

Beyler yarin son gun ama 4'une kadar sarkabiliyormuş galiba. Nedir işin aslı astarı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Acaba De Jong un duruma ne, an Itibariyle kötü bir ligte oynuyor, fiziken tamamen bos olabilir.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Günaydın Zafer bayramımız kutlu olsun renktaşlar

Bruma 20 den aşağıya gitmemeli,herkesin saydığı niasse vb isimlere verilen paralar ortada
Bence talip varken gönderilmelidir----Sıkı bir pazarlık ile

Trabzon'un aldığı castillo, Celta'nın aldığı Pione vb oyuncularda aynı katkıyı sağlayabilir
Scout'un listesinde bir çok genç mücevher vardır mutlaka hem kanat hem de DMC mevkii için...

Hem o yaşta o uçuk bonservis ücretinin altında ezilmemesi hem de bizim açımızdan iyi bir hamle olur satışı---12 m para verildi sonuçta çok ciddi bir rakam, bu paralar verilerek oyuncu keşfetmiş olmuyorsunuz keşfedilmiş bir oyuncu almış oluyorsunuz----Fakat hala söylenti dışında bir gelişme olmadı---eğer bu sezon parlayamazsa o fiyatları görmesi zaten imkansız

Bruma bir iki max daha iyi oynasin milli takima da gider, ondan sonra fiyatida artar.
17m € den zaten 12,75 bize kalmiyormu sadece. Son iki gün oraya adam bulamayiz zaten. En iyisi ligin ortalarinda Bruma ile uzatmak sonra seneye bakariz tekliflere. Önüne gelene 30m + , bize gelince en fazla 15m. Yok neymis , türkiyeden o paraya oyuncu almiyorlarmis, kimin sucu bu ? Hrvatistan ligi bizden daha mi kaliteli, onlar bile satiyor. Sidikli sow'a bile fb okadar para aldi

Chedjou-Denayer defans hattımızı oluşturursa önünde Tolga ile Jong solda Carole sağda Cavanda kolay kolay gol yemeyiz ilerde ki Şino Bruma Poldi Eren mahfeder karşısını zaten :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt