- 1 Şubat 2009
- 25.252
- 25.517
- 3.468
Bu forumu okutmuş olabilir![]()
Bu forumu okusa ötenazi hakkını kullanırdı bence. Bari toprak olup çiçeğe böceğe hayat vereyim de dünyaya faydam dokunsun derdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu forumu okutmuş olabilir![]()
Nazifoğlu ile telefon görüşmesi yaptı hatta Diarra yüzde 99 bitti diyordu konuşmasında
melo ve arda örneğinde olduğu gibi bu 2 adamı sattılar arda gitti sol açık kimler geldi rieralar efendim amrabatlar bruma bile daha takıma yeni oturdu kaç yıldır adam gibi sol kanat var
Melo gitti hamza çıktı ben devam edeerim evlatlarımla dedi ahali gaza geldi gitsin yaslandı 4 yıldızı taktığımız sezon pek iyi oynamadı diye millet 5 milyona satınca bayram etti birde.
Donk geldi şahane bir arkadaş mesela yetmedi bilal kısa emre çolak selcuk hamit o bölgede chedco bile oynadı... gözlerim yaşardı melosuz oynanan futbolu izlerken işte dedim budur tarihimizin en iyi 2 ortasahasıydı geçen yıl en iyi ortasaha haliyle bam 3 üçlüsüydü...İnsanlar ne içiyor bilmiyorum bazen onu satalım bunu satalım efendim ne oynamıs zaten gitsin hani sanki emre çolaktan bahsediyor melodan bahsederken sonra 5 milyon kaznadığımız adamdan yerine transfer yapmak için 20 milyon harcıyoruz gelenler leş ötesi sonra vay efendim klüp niye battı....
Nah etmedi, bos yapmayalim bir, iki bir bak bakalim Ujfalusi zamanında kadro nasilmis, sistem nasilmis, Orta Saha nasilmis, forvet kimmis..Ujfalusinin yanında semih ve hakan vardı ama kimse ujfalusiye tek laf etmedi neden acaba.
chedjou kadar taş düşsün başınıza . Adam mallarla oynaya oynaya bu halde şuan. Adam gibi birini koyamadık ki yanına.
chedjou kadar taş düşsün başınıza . Adam mallarla oynaya oynaya bu halde şuan. Adam gibi birini koyamadık ki yanına.
Doğru diyosun defans ön tarafta başlar ama benim bahsettiğim sakarlıklar..ben ujfaya top gelince rahat hissediyordum kendimi ama chedjou tam bomba..adamın nabzını yükseltir..her maç kendi kalesine gol atma potansiyeli olan sakar bir futbolcu..ujfanın duruşu baba güven veriyorduNah etmedi, bos yapmayalim bir, iki bir bak bakalim Ujfalusi zamanında kadro nasilmis, sistem nasilmis, Orta Saha nasilmis, forvet kimmis..
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk