Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
brumayı 20e satsak mesela şu 65milyonluk oyuncu maaşı kotası yükselir mi 70e felan

Mavuba ayrılıyormus ismini akşama açıklayacakmis gideceği takımın. Bunlar lass ile karıştırmasin bunu

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bursa'dan gider,Trabzon'u çalıştırır.Sonra 3 büyüklerin birine uğrar falan,daha yolu var Hamza'nın.Denemediği takım kalmayınca biter.

yanlız sarper artık sosyal medya çok etkili Trabzonu çalıştırabilirmi ben pek sanmıyorum daha görüşme haberi çıkar çıkmaz lazlar ayağa kalkar...İstemezuk diye
Hamza kendi etti kendi buldu bu kadar ırkçı değilde realist olsaydı bu gün hala Galatasaray'ı çalıştırıyor olabilirdi.Gerizekalı adam cl maçına bilale çıkacak kadar vizyonu vardı onun umutu ilk11 baslatıcak kadar kafası çalışıyordu bu hamzanın hem şerefsiz hem namussuz bir adam 2 karısı var baska baska cocukları var 5 para etmez ersun buna 1000 basar hem daha güzel karılarla takılıyor bence :D

Gençler Türkiye Ligi'nde oynayan topçular için 30m avro vermezler biraz mantıklı düşünün. Yabancılar bu ligde oynayan topçular için çok para ödemezler. Hollanda ve Portekiz liginde oynayan oyunculara çok para öderler ama onlar tanınmış ligler, her sene bir sürü iyi oyuncu yetiştiren ligler oldukları için o kadar para ödüyorlar.

Yani 17m avro Bruma için iyi para.

Kesinlikle Galatasarayımızı cenabet hocanın takımı ilan eden çakallara inat..
Bu sene herkesi yenmeliyiz!
Bu sene farklı bir sene güç kaybetmeyi göze alamayız!
Bruma yıldızımız bizim..

yanlız sarper artık sosyal medya çok etkili Trabzonu çalıştırabilirmi ben pek sanmıyorum daha görüşme haberi çıkar çıkmaz lazlar ayağa kalkar...İstemezuk diye
Hamza kendi etti kendi buldu bu kadar ırkçı değilde realist olsaydı bu gün hala Galatasaray'ı çalıştırıyor olabilirdi.Gerizekalı adam cl maçına bilale çıkacak kadar vizyonu vardı onun umutu ilk11 baslatıcak kadar kafası çalışıyordu bu hamzanın hem şerefsiz hem namussuz bir adam 2 karısı var baska baska cocukları var 5 para etmez ersun buna 1000 basar hem daha güzel karılarla takılıyor bence :D

Öyle olsa Denizli bize gelmezdi,Terim'in adı bile geçmezdi bize geleceğine dair.İstiyorlarsa getirirler,sonra da kovacaklarsa kovarlar.Ama daha Hamza'nın yolu var yani.Trabzon,3 büyüklerden biri,sonra da 2-3 Anadolu takımı.Daha iş yapar ligdeki takımlarda.

chedjou kadar taş düşsün başınıza . Adam mallarla oynaya oynaya bu halde şuan. Adam gibi birini koyamadık ki yanına.

Ne meraklisiniz Bruma yi 17 milyona göndermeye. Aklinizi seveyim.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Hislerimde hiç yanılmam sigghortson seneye bursa-eskişehir-başakşehir gibi bi takıma transfer olur.. bizde de 4-5 gol atar..

Muhtemelen seneye de forvet nöbetleri başlar..

iyi haber Tarık ne olduğunu artık görmüştür

Selman Öztürk ‏@SelmanOztrk 44 dk.44 dakika önce
1- Dünkü tepkileriniz üzerine bu sabah Tarık Çamdal'ı tekrar aradım. Gelen tepkileri okumasını tavsiye ettim. Hepsini okudu.

Selman Öztürk ‏@SelmanOztrk 43 dk.43 dakika önce
2- Çok üzüldüğünü, G.Saray'ı sevdiğini ve bunları haketmediğini belirtti. Ancak kulüpten ayrılma konusunda inadı kırılmış görünüyor.

Selman Öztürk ‏@SelmanOztrk 43 dk.43 dakika önce
3- Umut Bulut'ta olduğu gibi G.Saray taraftarı güçlü bir tepki ortaya koyarak transfere adeta yön verdi. Sonucu değiştirdi.

Bu hak etmedim olayi nedir arkadas

Sen hakkini zaten bugüne kadar maddi olarak aldin

Kulüp artik seninle calismayi düsünmüyoruz demis ama sen gitmem diye diretiyorsun

futbolcular baska bir takim fazla para verip gitmek istediginde birakin beni diyerek gitmeyi biliyorlar ama kulüp artik seninle calismayi düsünüyoruz deyince ben bunlari hak etmedim

o zaman aldigin paranin karsiligini verseydin de kimse seni göndermek istemeseydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt