- 22 Ocak 2010
- 53.430
- 34.417
- 3.073
brumayı 20e satsak mesela şu 65milyonluk oyuncu maaşı kotası yükselir mi 70e felan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu forumu okutmuş olabilir![]()
Bursa'dan gider,Trabzon'u çalıştırır.Sonra 3 büyüklerin birine uğrar falan,daha yolu var Hamza'nın.Denemediği takım kalmayınca biter.
Evet yazıyor arada geçen gün burdaydı meselaSelman öztürk bizim forumdan mı?
Evet.Selman öztürk bizim forumdan mı?
brumayı 20e satsak mesela şu 65milyonluk oyuncu maaşı kotası yükselir mi 70e felan
Evet yazıyor arada geçen gün burdaydı mesela
yanlız sarper artık sosyal medya çok etkili Trabzonu çalıştırabilirmi ben pek sanmıyorum daha görüşme haberi çıkar çıkmaz lazlar ayağa kalkar...İstemezuk diye
Hamza kendi etti kendi buldu bu kadar ırkçı değilde realist olsaydı bu gün hala Galatasaray'ı çalıştırıyor olabilirdi.Gerizekalı adam cl maçına bilale çıkacak kadar vizyonu vardı onun umutu ilk11 baslatıcak kadar kafası çalışıyordu bu hamzanın hem şerefsiz hem namussuz bir adam 2 karısı var baska baska cocukları var 5 para etmez ersun buna 1000 basar hem daha güzel karılarla takılıyor bence![]()
Arshavin futbolu bıraktı mı hocam bir zamanlar çok istiyordun :-)Kesinlikle Galatasarayımızı cenabet hocanın takımı ilan eden çakallara inat..
Bu sene herkesi yenmeliyiz!
Bu sene farklı bir sene güç kaybetmeyi göze alamayız!
Bruma yıldızımız bizim..
Arshavin futbolu bıraktı mı hocam bir zamanlar çok istiyordun :-)
iyi haber Tarık ne olduğunu artık görmüştür
Selman Öztürk @SelmanOztrk 44 dk.44 dakika önce
1- Dünkü tepkileriniz üzerine bu sabah Tarık Çamdal'ı tekrar aradım. Gelen tepkileri okumasını tavsiye ettim. Hepsini okudu.
Selman Öztürk @SelmanOztrk 43 dk.43 dakika önce
2- Çok üzüldüğünü, G.Saray'ı sevdiğini ve bunları haketmediğini belirtti. Ancak kulüpten ayrılma konusunda inadı kırılmış görünüyor.
Selman Öztürk @SelmanOztrk 43 dk.43 dakika önce
3- Umut Bulut'ta olduğu gibi G.Saray taraftarı güçlü bir tepki ortaya koyarak transfere adeta yön verdi. Sonucu değiştirdi.
Ujfalusinin yanında semih ve hakan vardı ama kimse ujfalusiye tek laf etmedi neden acaba.chedjou kadar taş düşsün başınıza . Adam mallarla oynaya oynaya bu halde şuan. Adam gibi birini koyamadık ki yanına.
Vaybe gazeteci üyelerimiz bile var.