Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün Serhat Ulueren ve Ümit Karan, Tiote'nin saglik kontrolünden gecemedigini elestirdi.

'Böyle sacmalik mi olur, adami getiriyorsunuz sonra gönderiyorsunuz' dediler.

Ulan bu nasil yorumculuk? Adama sorarlar saglik kontrolü neden var diye..

Bugün görürüz Yunanistan da geçer mi geçmezmi sağlık kontrolünu

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

hayatları şike lan bunların. azizin doğru dürüst iş yaptığı nerde görülmüş. muhtemelen transfer şikesidir sow için aldıkları 16m euro. zenginler eline cebine atıp fb ye yardım ediyor, bunuda el altından gizli olarak arab takımlarıyla anlaşıp yapıyorlar. aslında ortaya çıksa feci rezil olur fb
Uefa,Fifa neyse artık ilgili kuruma başvurmak gerekiyor bunla ilgili.Bu kadar saçmalık olur mu ya.1 sene önce 16 milyon € verip ligin en çok bonservis ödenen oyuncusunu alacaksın ertesi yıl bedelsiz kiralayacaksın.

Love Alanya ya gitmeyi nasil kabul etmis :o

Peşindeyiz!@PesindeyizApp 8 dk.8 dakika önce
Diarra'nın menajeri John Williams:"Galatasaray'ın bir teklifi var. Ancak Monaco'dan teklif almadık.

Peşindeyiz!@PesindeyizApp 8 dk.8 dakika önce
John Williams:Diarra'ya Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden de ilgi var. Lassana Diarra, bugün kararını verecek.Hala görüşme halindeyiz.

Bu açıklama bile Diarra nın vizyonunu anlatıyor.. Para para para.. Adamın futbol oynama derdi yok. Emeklilik oncesi parsayı toplamaya calışıyor. Galatasaray ile Katar ve Arap Emirliklerini aynı cumlede kullanmak Galatasaray a hakarettir. Yetkili ben olsam Diarra dan vazgecerim.

vitorun tazminat almayacağı haberine haberin kaynağı sporx ibaresini görene kadar inanmıştım.
fenerin iliğini kemiğini kurutacak.

Yok mu hala ses? Koca transfer sezonu bitti. Ortada Defansif Orta Saha yok. Almayacaksanız da söyleyin artık milleti zıvanadan çıkardınız

Gelen transferler nerede kaldı kap açıklaması son gün bombalık yapar gene bu yönetim korkuyorum

Zamanında bacak arasını iyi yemişti Afrika Aslanımızdan
Top tekniği Sneijderdan sonra en iyi olan oyuncu Chedjou
En rahat adam geçebilen Brumadan sonra en iyi oyuncu Chedjou ne derseniz diyin mevkiisi orası değil kademe falan anlamam abi adamın oyunu bana zevk veriyo sahada görünce mutlu oluyorum :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bak chedjouyu anlatırken top tekniği iyi-iyi adam geçer -bacak arası atar diyorsun savunma namına övecek 1 noktası yok.. ortaya alınca da ane kadar temposuz olduğunu gördük..neyse anlatsam da çok analaycağını düşünmüyorum o yaşlarda ben de futbola sadece estetik gözüyle bakıyordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt