Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 84.160
- 13.268
- 2.483
1 sene foruma girmem
Zaten ne zaman giriyorsun ki renktaş?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 sene foruma girmem
Dün Serhat Ulueren ve Ümit Karan, Tiote'nin saglik kontrolünden gecemedigini elestirdi.
'Böyle sacmalik mi olur, adami getiriyorsunuz sonra gönderiyorsunuz' dediler.
Ulan bu nasil yorumculuk? Adama sorarlar saglik kontrolü neden var diye..
Uefa,Fifa neyse artık ilgili kuruma başvurmak gerekiyor bunla ilgili.Bu kadar saçmalık olur mu ya.1 sene önce 16 milyon € verip ligin en çok bonservis ödenen oyuncusunu alacaksın ertesi yıl bedelsiz kiralayacaksın.hayatları şike lan bunların. azizin doğru dürüst iş yaptığı nerde görülmüş. muhtemelen transfer şikesidir sow için aldıkları 16m euro. zenginler eline cebine atıp fb ye yardım ediyor, bunuda el altından gizli olarak arab takımlarıyla anlaşıp yapıyorlar. aslında ortaya çıksa feci rezil olur fb
Erdoğan Fenerbahçe yönetimiyle özel görüşecek
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Peşindeyiz! @PesindeyizApp 8 dk.8 dakika önce
Diarra'nın menajeri John Williams:"Galatasaray'ın bir teklifi var. Ancak Monaco'dan teklif almadık.
Peşindeyiz! @PesindeyizApp 8 dk.8 dakika önce
John Williamsiarra'ya Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden de ilgi var. Lassana Diarra, bugün kararını verecek.Hala görüşme halindeyiz.
Delik deşik olur bu kadro.3 stoper şart bu tarz sistemlerde oynayacaksak.
Gecer, doktorlar zaten oynayabilir demis. Ama ileriye dönük sürekli sakatlik yasayabilir, sorunlu demis. Ondan vazgecilmis.Bugün görürüz Yunanistan da geçer mi geçmezmi sağlık kontrolünu
Love Alanya ya gitmeyi nasil kabul etmis![]()
18h30 da sinyor tarattorun in the tabela reisin basın toplantısı varmış
Adam zaten sakat değil ki..sakatlanma ihtimali yüksek diye veto yemiş..yani bugün çıksa oynarBugün görürüz Yunanistan da geçer mi geçmezmi sağlık kontrolünu
erdoğan azizin ipini çekicek bu yıl daha öncede belirtmiştim
vitorun tazminat almayacağı haberine haberin kaynağı sporx ibaresini görene kadar inanmıştım.
fenerin iliğini kemiğini kurutacak.
Zamanında bacak arasını iyi yemişti Afrika Aslanımızdan
Top tekniği Sneijderdan sonra en iyi olan oyuncu Chedjou
En rahat adam geçebilen Brumadan sonra en iyi oyuncu Chedjou ne derseniz diyin mevkiisi orası değil kademe falan anlamam abi adamın oyunu bana zevk veriyo sahada görünce mutlu oluyorum
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi