Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Sow transferinde ciddi pislikler var gercektende. Bunu alan TD kimdi, sikeye bulasan pislik adam mi?

17 milyona alip ne diye kiraliyorlar arkadas, bunlar kesin batiyordu böyle pislik transfer sikesi yapti.

Sen 1 oyuncu alıyorsun , onlar 4-5 . Biz böyle dedik, ilk önce dediğimizi fark et . Denayer gelir sana bir daha ama Nasri gelmez . Abubakar gibi gomez'in 4'de 1'i için 6 milyon veriyorlar 1 yıl için. Ayrımı iyi yapın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben beşiktaş dan bahsetmedimki.
Bizde Denayer,Josue,Sightorsson u kiraladik ne kaybedecegiz bundan onu anlamaya çalışıyorum. Hiç birşey bize faydası olacak eksisi yok

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Millet Nigel de Jong u begenmiyor varmi boyle birsey? ben anlamadim. BAM (baris,ayhan ve Mustafa Sarp) uclusunu hatirlatirim.
ya arkadaslar birakalim bir birimize sallamayi

kimsenin begenmedigi yok

mesele su anda ne durumda meselesi ve sahsen bende cekimserim

alinirsada bekleyip görmek lazim derim

kumas olarak tabi ki kötü bir oyuncu degil

Bu isimler gelsin, Fener ve Besiktas Messi tarzi transfer yapsa üzülmem. Yeter ki Denayer De Jong ve Diarra gelsin

Millet Nigel de Jong u begenmiyor varmi boyle birsey? ben anlamadim. BAM (baris,ayhan ve Mustafa Sarp) uclusunu hatirlatirim.

Ne güzel tespit renkdaş.Geçen yıl bu adamı almadık yada almak istemedi diye az sövmedik şimdi oluru var gibi gözüküyor millet istemiyor.
Bak daha bomba bir şey söyliyim sana diarra diyelim yalan oldu de jong buraya geldi anlasamadık burada yönetimin ne anası ne avradı kalır ben dahil de jongu bile alamadılar diye millet çıldırır.

Haftada 1 maç oynayacağız cl'ye giden takım biz değiliz...De jong işimizi görür ha diarra gelirse efsane olur..Ama nigel de jonga bam muamelesi yapmayalım.

Ben beşiktaş dan bahsetmedimki.
Bizde Denayer,Josue,Sightorsson u kiraladik ne kaybedecegiz bundan onu anlamaya çalışıyorum. Hiç birşey bize faydası olacak eksisi yok

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Ama josue ucuz , bir türlü alırsın ; denayer ucuz , bir türlü ikna edersin , sigdirson zaten opsiyonlu . Yani kiralık olayı zaten dediğin gibi mantıksız değil ki , mantıksız olan ana bölgelerini kiralıklar ile doldurmak . Sen demirbaş bölgeleri kiralık adamlarla doldurursan olmaz , seneye rezil olursun. Senin saydığın isimler bizde önemli parçalar değil , yan parçalar olacak ;)

Diarra konusunu gündeme getirmek hataydı.Bu saatten sonra kim gelirse gelsin taraftarı kesmez.

Yoo gayette keser.
Diarra konusunda yönetimin fazlasınla üzerine düştüğünü yaptığıba inanıyorum.
Diarra buraya gelmezse kesin başka bir takıma gidecek.
Ya ülkemizi beğenmemiş olacak veya daha fazla parayı tercih ederek araplara gidecek.

Jason Denayer'in Arsenal, Everton ve Valencia gibi takımlardan teklifler varken neden ısrarla Galatasaray'ı tercih ettiğini anlayamıyorum.''
- Manchester City yöneticisi Ferran Soriano

Kaynak: PES Türkiye

umut, tarık, olcan, salih ve belki donl gidiyor, takımdaki bütün çöpler gidiyor. Yerlerine fena olmayan takviyeler yapılıyor. Beğenmeyen gitsin bi dolaşsın,can sıkmasın burda

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

De jong alınıyorsa eğer, Stoper önünde çakılı kalacak.

Aksi durumda faydadan çok zararı olur.

Melo son senesinde böyle oynamıştı bir ara.

Keza geçen sene Mehmet topalda çoğu maçta böyle oynadı. Sigorta görevi gördü

İşte o zaman da beklerin orta çizgiden geri gelmemeleri lazım. Ortaasaha stoperin arasına girince beklerin öne çıkması kolaylaşır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt