Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chedjou marsilyaya mi gidiyor acaba diarra karşılığında denayer gereksiz diyordu nazifoglu cunku

SM-G935F cihazımdan gönderildi

Diarra kaptı topu ilerliyor. Sağ tarafta brumayi gördü. Bruma klas çalımlar yaptı ortasını Ereeeeen top direkten döndü.. ikinci hamle Sightorssooooooooooon ve gooool. Dakika 87 Galatasaray kadiköyde 1-0 öne geçiyor.

Salla sinirlamayi, benim kadro tercihim bu. Sinirlamayi takan mi var, önemli olan 11'in serbest olmasi. Yedekler de oynanabilir.
Muslera
Cavanda serdar denayer carole
Diarra tolga
Poldi wes bruma
Eren

Cenk hakan linnes selcuk josue sinan sigthorsson

Tertemiz kadro
Chedjou yok nasil ?

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beğenmedim diye bişey demedim iyi transfer zaten arkadaş ereni itin makatına sokup sigtorsonu dünya yıldızı yaptı

nerde yaptık kardeşim dedikki insanlar ereni beğeniyor sighortsonu beğenmiyor burdan anlam çıkardığın sonuç dünya yıldızımı şimdi...

Güzel kafalar var hayatta..Yaşanması gereken....

Millet Nigel de Jong u begenmiyor varmi boyle birsey? ben anlamadim. BAM (baris,ayhan ve Mustafa Sarp) uclusunu hatirlatirim.

Ne oldu hani kiralık oyuncu kötüydü. Oyuncu istediği sürece yine gelir sana. Geçen sene sövüyordunuz burda opsiyonsuz topçu mu kiralanir diye adamın ne zararı dokundu bize aha üstelik bu senede kiraladik

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Sen 1 oyuncu alıyorsun , onlar 4-5 . Biz böyle dedik, ilk önce dediğimizi fark et . Denayer gelir sana bir daha ama Nasri gelmez . Abubakar gibi gomez'in 4'de 1'i için 6 milyon veriyorlar 1 yıl için. Ayrımı iyi yapın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Muslera
Cavanda serdar denayer carole
Diarra tolga
Poldi wes bruma
Eren

Cenk hakan linnes selcuk josue sinan sigthorsson

Tertemiz kadro
Chedjou yok nasil ?

B.k gibi. Chedjou 11de olacak.

Chedjou-Denayer-Lass-Tolga 4lüsünü izlemek isterim. Bakalim ne gibi degisiklik olacak defans adina. Tabi Diarra gelirse ki sanmiyorum.

Pascal Nouma'dan Beşiktaş için Eto'o açıklaması: "İşin özü şu arkadaşlar, herkes istekli, bugün anlaşırlarsa biter"

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Diarra kaptı topu ilerliyor. Sağ tarafta brumayi gördü. Bruma klas çalımlar yaptı ortasını Ereeeeen top direkten döndü.. ikinci hamle Sightorssooooooooooon ve gooool. Dakika 87 Galatasaray kadiköyde 1-0 öne geçiyor.

Niye 1-0 . Attıktı maçın başından 3-0 yaparız. Vizyonlu hayal kurun :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

B.k gibi. Chedjou 11de olacak.

Chedjou-Denayer-Lass-Tolga 4lüsünü izlemek isterim. Bakalim ne gibi degisiklik olacak defans adina. Tabi Diarra gelirse ki sanmiyorum.
Diarra zor artik .
Chedjou askina tukureyim hakan yeter gor artik arkasina kacirdigi adamlari

Kaynaksız KAP bildiriminden ötürü 1 hafta myc yeterlidir diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt