Şafak Yılmaz
Kırmızı Üye
- 29 Haziran 2009
- 1.019
- 0
- 1.306
Chedjou marsilyaya mi gidiyor acaba diarra karşılığında denayer gereksiz diyordu nazifoglu cunku
SM-G935F cihazımdan gönderildi
SM-G935F cihazımdan gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu tam kronik sakat hemde hic düzelmeyen cinsinden
3 kap bekliyoruz.Bu gece olur umarım.
MusleraSalla sinirlamayi, benim kadro tercihim bu. Sinirlamayi takan mi var, önemli olan 11'in serbest olmasi. Yedekler de oynanabilir.
beğenmedim diye bişey demedim iyi transfer zaten arkadaş ereni itin makatına sokup sigtorsonu dünya yıldızı yaptı
böyle devam etsin salaklarMoussa Sow´u kiralamis ezikler
Sigthorsson , De Jong, Denayer 3 lusu bu aksam kap a bildirilir tahminim.
Ne oldu hani kiralık oyuncu kötüydü. Oyuncu istediği sürece yine gelir sana. Geçen sene sövüyordunuz burda opsiyonsuz topçu mu kiralanir diye adamın ne zararı dokundu bize aha üstelik bu senede kiraladik
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
B.k gibi. Chedjou 11de olacak.Muslera
Cavanda serdar denayer carole
Diarra tolga
Poldi wes bruma
Eren
Cenk hakan linnes selcuk josue sinan sigthorsson
Tertemiz kadro
Chedjou yok nasil ?
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Belki de jong bekletilir,yarın son ana kadar diarra kovalanabilir.
Diarra kaptı topu ilerliyor. Sağ tarafta brumayi gördü. Bruma klas çalımlar yaptı ortasını Ereeeeen top direkten döndü.. ikinci hamle Sightorssooooooooooon ve gooool. Dakika 87 Galatasaray kadiköyde 1-0 öne geçiyor.
Diarra zor artik .B.k gibi. Chedjou 11de olacak.
Chedjou-Denayer-Lass-Tolga 4lüsünü izlemek isterim. Bakalim ne gibi degisiklik olacak defans adina. Tabi Diarra gelirse ki sanmiyorum.
Diarra kaptı topu ilerliyor. Sağ tarafta brumayi gördü. Bruma klas çalımlar yaptı ortasını Ereeeeen top direkten döndü.. ikinci hamle Sightorssooooooooooon ve gooool. Dakika 87 Galatasaray kadiköyde 1-0 öne geçiyor.