Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.434
- 5.363
- 1.873
De jong için kap gelsin artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu De Jong vücut geliştiren abilere benziyor. Kısa boy kaslı bir yapı falan güçlüdür heralde 1e1 de
Bence yatti o is.
Bu De Jong vücut geliştiren abilere benziyor. Kısa boy kaslı bir yapı falan güçlüdür heralde 1e1 de
yetişirse rakibe güçlü.
Sen neden negatif enerji veriyorsun renktaş Galatasaray adının olduğu her platformda Umutta vardır.Hissiyatıma güveniyorum Allah'ın izniyle Diaarra buraya gelecekDenayer, Sigthorsson ve De Jong transferleri ile bu transfer nobeti sonlanacak. Bosuna Lass diye tutturmayin adamin maliyeti cok yuksek ve cezasi var.
Gelirse hoşuna gider mi?
De Jong oyle kucumsenecek bir oyuncu degil, ben saskinlikla okuyorum bazi yorumlari.
göbek atarmisin?Tabi ki.
Tabi ki.
yetismezsede indiriyor merak etme, ve Sneijder le iyi anlasiyor. De Jong Sneijder in supurgesi olacak Sneijder de daha rahat cikabilecek. De Jong gelsin isterim yani.
Her ne kadar sövsekte çok alternatifli bir kadromuz oldu. Tek göze çarpan nokta yedek sol bek yok. Aslında Belediye'nin bonservissiz aldığı Eren Albayrak fena değil alınabilirdi ama olsun alt yapıdan ya da devre arasında bir takviye yapılabilir
Sen neden negatif enerji veriyorsun renktaş Galatasaray adının olduğu her platformda Umutta vardır.Hissiyatıma güveniyorum Allah'ın izniyle Diaarra buraya gelecek
sorun kaliteli önlibero olup olmasi degil.
sorun düsüte olmasi adam zaten sadece fizik gücüyle oynuyordu.
fizigini kullanamadiktan sonra fazla faydali olamaz.