Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denayer, Sigthorsson ve De Jong transferleri ile bu transfer nobeti sonlanacak. Bosuna Lass diye tutturmayin adamin maliyeti cok yuksek ve cezasi var.
Sen neden negatif enerji veriyorsun renktaş Galatasaray adının olduğu her platformda Umutta vardır.Hissiyatıma güveniyorum Allah'ın izniyle Diaarra buraya gelecek

Her ne kadar sövsekte çok alternatifli bir kadromuz oldu. Tek göze çarpan nokta yedek sol bek yok. Aslında Belediye'nin bonservissiz aldığı Eren Albayrak fena değil alınabilirdi ama olsun alt yapıdan ya da devre arasında bir takviye yapılabilir

Her ne kadar sövsekte çok alternatifli bir kadromuz oldu. Tek göze çarpan nokta yedek sol bek yok. Aslında Belediye'nin bonservissiz aldığı Eren Albayrak fena değil alınabilirdi ama olsun alt yapıdan ya da devre arasında bir takviye yapılabilir

kayseriden anil süper olurdu ama iste türkiyede oyuncular 4 milyon eurodan basliyor

Mavuba marsilya haberleri asılsız çıktı. Yani Diarra yine gelmiyor şuan :D

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

güzel kardeşlerim geçen sene Chedjou ve Denayer'in birlikte oynadığı sadece 1 maç olduğunu ve maçtada sivas'ı 3-1 yendiğimizi hatırlatmak isterim .

Albers, "Nigel de Jong yarın İstanbul'a gelecek. Menajeri ben değilim. Ben görüşmeler konusunda yardımcı oldum. Asıl menajeri Rogers Linse."

Chedjou-Denayer-Serdar-Hakan-Semih-Koray sayı bakımından çok abartı. 6 stoper mi olurmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt