O maç yedek başladı
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O maç yedek başladı
Bunu kaç kere söyledim sana.Hala aynısını yazıyorsun.Serdar,Bilal ve Furkan'ın 1 senelik sözleşmesi vardı.3'ünün toplam maaşı anca 2 milyon ediyordu.Biz sadece Serdar'a 4 senelik sözleşmeyle her sene 2 milyon vereceğiz.
De Jong son halini izleyen var mı? Ben izledim kilo almış göbekli duba gibi. Olursa son dakika çaresizlik transferi olur ama bence Tiote gibi gelir Point otelde akşam yemeği yer geri gönderilir.
kazma de jong amerikada pasör olmuş, mücadele sıfıra inmiş kağnı gibi ağır , bu herif pasör konumunda oynuyor defansın önünde, zaten top kazanma istatistiklerinde hucum oyuncularından falan geride..yazık büyük bir kazık daha geliyor..
Beşiktaş gidenler gelenler dengesi açısından tam fiyasko, hani son anda Nasri Sakho gibi hamleler yaparlar mı bilmem ama geçen seneden daha zayıflar o kesin şuan, Fener'in iki maçını da izledim adamların net en iyi adamı Stoch'tu düşünün yanikalktılar onun oynadığı yere adam aldılar.. Akıllı uslu olursak şampiyonluğun en favorisiyiz şu an bir de Diarra olsa yaslan izle maçları
diarra ile cevap versindursun a 45 gün ceza vermişler
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
SON DAKİKA! PFDK, Aziz Yıldırım'a 120, Dursun Özbek'e 45 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.
PFDK, Trabzonspor yöneticisi Gökhan Saral'a 180 gün hak mahrumiyeti, 290 bin TL para cezası verdi.
Eypio & Burak King - #Gunah Benim ( Official Video ) - YouTube
Bak kalbimde cengimeee
Yine kalmışım kendi kendimeeee
Sensin ÇARE DERDİME
Verdim ömrümü vergine
![]()